ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

WOLFTEAM DÜZELT BUNLARI !!! HEY MİLLET İÇERİĞE BİR BAKIN SİZDEDE OLUYORMU..

• tchaydarcan
    Konu: 2 Yanıt: 7
    44 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

ARKADAŞ İSTEĞİ ATIYORUM GİTMİYOR , MESAJ ATIYORUM GİTMİYOR , OYUNDA KASMALAR OLUYOR BUARALAR , OYUNA GİRİNCE BİR KAÇ DAKİKA SONRA ARASIRA ATIYOR , OYUNA BAŞLARKEN GERÇEK RÜTBEMLE VE GERÇEK PARAMLA BAŞLIYORUM AMA OYUN BİTTİKTEN SONRA RÜTBEM VE PARAM DEĞİŞİYOR ... LÜTFEN !!! BU SORUNLARI DÜZELTİN ÇARIM YANLIŞLIKLA SİZİN BU SORUNLARINIZ YÜZÜNDEN GİDEBİLİR ... ARKADAŞKLAR BU SORUNLARIN BİR KAÇININ ÇÖZÜMÜNÜ BİLİYORSANIZ SİZDE YARDIMCI OLUN ...
     KULLANDIĞIM HESAPLARIMIN ADLARI : ( Dolunay7TC - TCcanWT - GeceMavisiLG - asdchdasd - OGsehelbey - IITURKBIGBOY )

0

5.8.2016

Link kopyalandı.
  • KızılSavaşTR
    Konu: 21 Yanıt: 57
    405 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

kasma sorunu bilgisyar ile ilgili olabilir

0

5.8.2016

Link kopyalandı.
  • KızılSavaşTR
    405 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Eğer attığın hiçbir mesaj gitmiyorsa kurt habercisi kapalı olabilir
    ya da ban yemişsindir

0

5.8.2016

Link kopyalandı.
  • tchaydarcan
    44 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

KARDEŞ ÖNCELİKLE CEVAP YAZDIĞIN İÇİN SAOL BİLGİSAYARIM 2015 ASUS  LAPTOP DAHA YENİ SADECE BENİM BİLGİSAYARIMDA KASMA OLMUYO DİĞER OYUNCULARINDA OLUYORMUŞ DUYDUĞUMA GÖRE HEM DİĞER ONLİNE OYUNLARDA NEDEN KASMIYOR ...

0

5.8.2016

Link kopyalandı.
  • KızılSavaşTR
    405 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

arada bendede kasıyor ama hep değil oyuncu sayısı çok olunca kasabilir çünkü onların haraketleri ve animasyonları FPS yi düşürür eğer kur akını modundaysan kasar çünkü 50 tane kurt animasyonları bilgisyarın FPS sini düşürüyor Bende olmuyo değil ama bende olduğunda hemen kasma gidiyor

Hatta yeni Güncelleme için çalışıyorlar adminler ondanda biraz kasar

Yeni Yama Hakkında Bilgi -->http://www.joygame.com/forum/wolfteam/konu/yeni-guncelleme-ne-zaman-olucak-/a6f7e6e8-a951-4fa8-9a38-c1b7126a0913

0

5.8.2016

Link kopyalandı.
  • tchaydarcan
    44 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

KARDEŞİM BU KURT HABERCİSİ DEDİĞİN ŞEYİ BİLMİYORUM AYRICA BAN YESEM BU HESABIMDAN BAN YEMİŞİMDİR DİĞER HESAPLARIMDA ÖYLE ARKADAŞ İSTEĞİ GÖNDERİYORUM GİTMİYOR MESAJ ATIYORUM GİTMİYOR ...

0

5.8.2016

Link kopyalandı.
  • tchaydarcan
    44 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

DOĞRUDUR KARDEŞ AMA ŞİMDİ OYUNA GİRİYORUM 2 DAKİKA SONRA OYUN ATIYOR BİDE BU VAR ...

0

5.8.2016

Link kopyalandı.
  • KızılSavaşTR
    405 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Aynısı benim arkadaşımın yan hesabınada olmuştu hiçbir şekilde birşey yazamıyor ve ya gönderemiyor ama onda ban yediniz felan yazmıyo bazı oyunlarda adını verdimiz Mute denilen bişey vardır mute oyuncunun diyer oyuncu arasında bağlantılaarını verilen süreye kadar engeller o olmuş olabilir eğer rahatsız oluyorsanız adminler ile görüşün

0

5.8.2016

Link kopyalandı.