ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Wolfteam Derleme Hikayeleri - Kral Lusian #2

  • SpecialKral
    Konu: 5 Yanıt: 9
    101 JFP
    Sürüye Dahil
    Offline
    Kazanılan Rozetler

    Herkese merhaba, Bu gün Wolfteam Derleme Hikayeler serimizin 2. Bölümü ile karşınızdayım. Bu bölüm pek daha uzundur ve daha aksiyonludur. Umarım beğenirsiniz..

    Önceki hikayeyi okumayanlara özet:
    Smingling, İnsanın 32mGA ve 12mGA DNAsını alıp Kurtların TDAShi6929A-OMG DNAsı ile birleştirince birden bire labaratuvarda korkunç bir patlama oldu. Herşey yerlebir olmuştu. Labaratuvar sanki taş harabesi haline dönmüştü. Sonra kurt kafasına benzeyen ama insan gibi büyük bir canlı geldi ve Smingling'e sarıldı. O, Wolfteam de kurt avında oynadığımız Zombiydi. Sonra Zombi, Smingling'e "Anne ! Anne !!!" demeye başlayınca Smingling zombiyi aldığı gibi yere itti sonra kaçtı. Washington DC'ye taşınmaya karar verdi ve bu olayı gizledi. Smingling 56 yaşına ayak basınca sokakta bir gün ilerlerken zombi birden karşısına çıktı ve onu kaçırdı. Doktor neye uğradığını şaşırdı. Kaçma çabası içindeydi. Hastanenin birine saldırdı ve kontrolünü ele geçirdi. Sonra zombi bir kaç ilacı ve değişken formülü bir araya getirdi ve Smingling'e.........................................................................................................
     
    #2 Kral Lusian
    ……………………………………………………enjekte etti. Ve odayı dehşet verici parlaklıkta yeşil bir ışık sardı. Işık yüzünden hiçbir şey görünmüyordu ve bu olay sadece birkaç saniye sürdü. Smingling, kendine geldiğinde şoka uğradı. Çünkü kendisi canavara dönüşmüştü. Daha bu olayın şokunu atlatamadan bir şok daha yaşadı. Bu sefer yalnızca 1 tane zombi kurt değil, 1 misli zombi kurt vardı. Resmen koca bir ordu olmuşlardı ve tıpkı Smingling’in emrindeymiş gibilercesine duruyorlardı. Korkuyordu, hem de çok korkuyordu. Ne yapacağını da bilmiyordu. Daha sonra Smingling biraz korkusunu attı ama bunun nasıl olduğunu merak ediyordu, çünkü hastanede başına gelenlerin hiçbirisini hatırlamıyordu. Ne olmuş olabilirdi ki ? Daha sonra bir şey denemeye karar verdi. Smingling, “Sağa dön !” deyince bütün kurtlar sağa döndü. Sonra “Sola dön !” deyince kurtların hepsi sola döndü. Bu olay onun bütün hayatını değiştirecekti, tamamen. Ve şunu anladı, kendisi şuan bütün kurt adamların komutanıydı. Ve onlara istediği herşeyi yaptırabilirdi. HEMDE HERŞEYİ. Bu zevk, tutku onu kendi nefsine yenik düşürdü ve azdırdı. Smingling, kendine Lusian adını koyduğunu tüm kurtlara ilan etti. Ve doğruca şehirleri yağmalayıp, ülkenin kontrolünü ele geçirip tüm Dünyayı kurt işgali altına almak artık hayaliydi. Ve bu olaydan sonra Smingling, karşı konulamaz korkunç bir şeytana dönüştü. Lusian, dev ordusuyla Amerika’nın güneybatı kısımlarına saldırma emri verdi. Çünkü Amerika’nın başkentinden ne kadar uzaksa, o kadar daha az güvenlik olacağına inanıyordu. Kurtlar bütün şehirleri yağmaladı, kimi şehirleri işgal etti, kimi şehirleri yerlebir etti, kimi şehirleri harabeye çevirdi kimi şehirleri ise dumandan tozdan geçilmez bir hale sürükledi. Artık Amerikan hükümeti bu konu ile ilgilenmeliydi. Ve FBI, CIA ve PENTAGON bunun üzerine harekete geçti. Amerikan hükümeti, PENTAGON’a Duane Eddy’i Ordunun en basit bölümünün başkanı yapması talimatını verdi. Duane Eddy isimli bir savaşçı ve askerleri, bu kurtlara karşı savaşacak olan ilk askerlerdi. Ancak kurtlarla-duane eddy ordusu ile yapılan savaş hüsranla sonuçlandı. Önce Duane Eddy’i ve ordusunu öldürdü, sonra cesetlerini ateşte yakıp denize attı. Bu şeytani güç, bir an önce durddurulamazsa, Dünya ve İnsanlık için son yakın demek….

    Devam edecek....

    0

    3.11.2015

    Link kopyalandı.
  • avengers256
    Konu: 138 Yanıt: 1499
    7713 JFP
    Kurt Takımı Elemanı
    Offline
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe

    Merhaba,

    hikayeniz için teşekkür ederiz, Güzel hikayelerinizi bizimle paylaşmaya devam ediniz. Devamınıda bekliyoruz. İyi Forumlar Dilerim.

    0

    3.11.2015

    Link kopyalandı.
  • zaza01baba99
    Konu: 0 Yanıt: 1
    3 JFP
    Sürüye Dahil
    Offline
    Kazanılan Rozetler

    mehmet

    0

    10.11.2015

    Link kopyalandı.
  • Naugality
    Konu: 1 Yanıt: 61
    223 JFP
    Sürüye Dahil
    Offline
    Kazanılan Rozetler

    Güzel bir hikaye yazmışsınız , böyle şeyleri bizlerle paylaştığınız için teşekkürler,
    iyi forumlar.

    0

    27.4.2016

    Link kopyalandı.