ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Wolfteam AR-GE

• LieutenantYasuo
    Konu: 2 Yanıt: 2
    26 JFP
    Kazanılan Rozetler

Selamlar,

Öncelikle kendimi tanıtayım, ismi önemsiz bu oyunu 10 yıldır oynayan fakat ara ara bırakmış olan bir kişiyim. Size özel ulaşabileceğim bir kısım olsaydı (e-mail, genel konular hakkında konuşabileceğim bir bilet yapısı vs.) oradan ulaşacaktım fakat fikirlerimi beyan etme konusundaki en uygun yerin burası olduğunu düşündüğüm için buraya açıyorum. 

Ben bu oyunun her alanında bulundum, her alanında oynadım ve oyunu gayet iyi bir şekilde irdeledim, oyuncu yapısını da gayet iyi bir şekilde irdeledim. Bir oyuncunuz olarak size önerebileceğim altı anabaşıklı konu var. Bu konuların detayını buradan paylaşmam ne kadar uygun olur bilmiyorum o yüzden benimle yetkili bir kişinin özel iletişim kurmasını rica etmekteyim.

I -[/b] Genel oyun içi yönetim II -[/b] Nostalji Sunucusu III -[/b] Oyun içi birebir üyelerle ilgilenilerek düzenlenen, üyelerle beraber yapılan etkinliklerI V -[/b] Oyun içindeki haykırmalar V -[/b] Oyun kitlesinin analizi, ona göre çizilecek yol haritası VI -[/b] PR

Bir topluluk yöneticisi veya yetkili benimle iletişme geçerse gayet iyi olur, bir oyuncunuz olarak -ne kadar işinize yarar bilmem ama- sizlere bir kaç öneride bulunmak isterim.

0

20.2.2020

Link kopyalandı.
  • LieutenantYasuo
    Konu: 2 Yanıt: 2
    26 JFP
    Kazanılan Rozetler

BBCode konusunda sıkıntılar çıktı, bir türlü halledemedim fakat önemli olan bahsettilerim anlamışsınızdır zaten.

0

20.2.2020

Link kopyalandı.