ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

WOLFTEAM A.N.T.E.B (3.Bölüm)

  • onuricoxx
    Konu: 3 Yanıt: 7
    -10 JFP
    Hükümdar Kurt
    Offline
    Kazanılan Rozetler

    Wolfteam A.N.T.E.B(Anti Terör Birimi) 3.Bölüm

    A.N.T.E.B'te hazırlıklar tamamlandı ve artık Sarah Linda hazırdı. Görevi karargaha sızmaktı. Yola koyuldu, herhangi bir durumda destek amacıyla Christopher onunlar beraber gitti belli bir noktaya kadar. Sarah Linda karargahta idi. Pedro onu gördü ve ona aşık oldu. Sarah'ta rolü gereği ona aşık numarası yapmaya başladı. Pedro ona o kadar aşık olmuştu ki onun kim olduğunu araştırmamıştı bile. Kırmızı Takımı çok yakından takip etme fırsatı bulan A.N.T.E.B, bunu değerlendirmeliydi. Sarah karargahı gezerken arakadaşları Yiğit ve Marien'i gördü. Marien sağlam, ancak Yiğit hafif yaralıydı. A.N.T.E.B Sarah Linda'dan bilgiler almaya devam ederken Reinhard ölüm döşeğindeydi.

    Yavuz Selim: Dayan aslanım, dayan koçum ! Sana hiçbir şey olmayacak. Sen çok güçlü bir adamsın. Sen dayanıklısın. Sen A.N.T.E.B için önemlisin !

    Reinhard: Artık buraya kadar komutanım. Benden bu kadar. İnşallah halkımız bu olayları atlatacak, ülkemiz huzur ve refah içerisinde yönetilecek.

    Bu konuşmaların ardından Reinhard Schneider hayata gözlerini yummuştu. Artık A.N.T.E.B Reinhard'tan yoksundu.

    Öte yandan Sarah, Pedro ile ilişkisini bir ileri boyuta taşımıştı. Kırmızı Takımın tüm bilgilerini Pedrodan öğreniyordu. Sarah artık her şeyi biliyordu. Bunu A.N.T.E.B'e bildirmeliydi. Ama Adriana ondan bir hayli şüpheleniyordu. Sarah A.N.T.E.B'e döndüğünde tüm bilgileri A.N.T.E.B'e anlattı. A.N.T.E.B artık hazırlıklıydı. Büyük bir operasyon için düğmeye basıldı. Yavuz,Christopher,Tomiya,Alexsandro,Sarah,Angela operasyona katılan isimlerdi. Karargaha geldiklerinde büyük bir çatışma baş gösterdi. Bu çatışmadan galip gelen A.N.T.E.B, karargaha sızdı. Karşılarına çıkan Lin Meiling'i hem Kırmızı Takım mensubu olmasından dolayı hem de Reinhard'ın katili olmasından dolayı döverek öldürdüler. Pedro ve ekibiyle karşılaşan A.N.T.E.B, Yiğit ve Marien'i istedi. İsteklerini hemen kabul eden Kırmızı Takım, zor durumdaydı.

    Pedro: Tamam la tamam. Alın adamlarınızı ve burdan defolun. Yoksa haliniz yaman ha !

    Christopher: Dinle lan it, Yavuz Komutan görevinden istifa etmeyecek. Birim kapatılmayacak. Size karşı olan birimimiz ayakta kalacak.

    Pedro: Tamam la tamam. Dağılın hadi. Ama şunu bilin ki daha büyük operasyonlar olacak. Sevgilim ve ben buraları alt üst edeceğiz !

    Sarah: Sevgilin mi ? Kim ? Ben mi ? Onlar bir oyundu seni şapşal. Sen sandığım kadar akıllı felan değilsin. Aptalın tekisin.

    Pedro: Demek oyundu ha. Ama durun siz ilerleyen günlerde göreceksiniz ulan !

    Karargahtan istedikleriyle ayırlan A.N.T.E.B, Yiğit ve Marien'i kurtarmıştı. Ancak sevgilisinin öldüğünden hala haberi olmayan Marien'e haberi Angela vermişti.

    Angela: Marien, canım Reinhard... Öldü o .

    Marien: Ne ? Hayır. Olamaz ! Reinhard'ım ölemez ! Hayırrr !

    Angela: Kendini toparlaman gerekiyor. Artık buna alışmak zorundasın.

    Marien: (Ağlayarak) Alışmak mı ? Ben bu kahırdan en az 2 ay kurtulamam Angela kurtulamam !


    *BÖLÜM SONU*

    Reinhard'ın ölümü, birimi nasıl etkileyecek ? Marien bu olaydan nasıl kurtulacak ? Kırmızı takım nasıl eylemler yapacak ? Hepsi ve daha fazlası bu bölüme gelecek yorumlara bağlıdır. 2 Kişi veya üstü yorum yaparsa 4. bölüm sizlerle olacak. Ama Yorum yapılmazsa veya 1 kişi yorum yaparsa 4. bölüm ertelenecek. Aksilik olmazsa Yarın saat 17:30 da sizlerleyiz.

    0

    17.7.2013

    Link kopyalandı.
  • V4NH3LS1NG10
    Konu: 0 Yanıt: 1
    0 JFP
    Offline
    Kazanılan Rozetler

    Hoşuma gitti devamını bekliyorum en kısa zamanda...:smile:

    0

    18.7.2013

    Link kopyalandı.
  • volvokskorti
    Konu: 0 Yanıt: 1
    0 JFP
    Offline
    Kazanılan Rozetler

    hoşdu

    0

    20.7.2013

    Link kopyalandı.