ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

WOLFTEAM A.N.T.E.B (2.Bölüm)

  • onuricoxx
    Konu: 3 Yanıt: 7
    -10 JFP
    Hükümdar Kurt
    Offline
    Kazanılan Rozetler

    Wolfteam A.N.T.E.B(Anti Terör Birimi) 2. Bölüm

    Marien'in kaçırılmasıyla adeta şoke olan A.N.T.E.B, Marien'i nasıl kurtarabilecekleri hakkında planlar yapıyorlardı. Ama bu iş hiçte kolay değildi. Kırmızı Takımın lideri Pedro, ona kötü şeyler yapabilirdi. Ondan A.N.T.E.B hakkında bilgiler alabilirdi. A.N.T.E.B onu hemen kurtarmaya koyuldu. Alelacele toparlanıldı ve artık hazır sayılırlardı. Ama bu iş sandıkları kadar kolay değildi.

    Yavuz Selim: Toparlanın hemen ! Aceleye getirmemiz lazım. Hakkımızda öğrenmemeleri gereken çok şey var. Marien'i buna zorlayacaklardır. Acele edin acele ! Onlar bizim kadar güçlü değiller !

    Angela Mao: Komutanım, bu iş hiç kolay değil. Aceleye getirmemiz uygun değil. Bundan eminmisiniz ? Daha büyük kayıplar verebiliriz. Bir daha düşünmeliyiz.

    Dr.Bennett: Angela haklı komutanım. Bu işi aceleye getirmemeliyiz. Kırmızı takım sandığınız kadar güçsüz değil.

    A.Del Riccardo: Angela ve profesör haklı komutanım. Acele etmemeliyiz.

    Yavuz Selim: Konuşacağınıza hazırlık yapın ! Hemen çıkıyoruz. Acele edin .

    Yavuz Selim'in bu kararına kimse sesini çıkaramadı. Acele bir şekilde hazırlandılar. Yola koyuldular. Bilgi bile almamışlardı. Kırmızı takım karargahına geldiler. Ama kötü bir olay oldu. Reinhard Schneider, Lin Meiling'in kurşunu ile vurulmuştu.

    Reinhard: Komutanım, vuruldum. Beni önemsemeyin. Önemli olan bu halk ve A.N.T.E.B'tir. Beni bırakın !

    Yavuz Selim: Olmaz koçum. Seni Tomita ile göndereceğim.

    Yavuz Selim'in bu kararı belkide Reinhard'ın ölümüne sebebiyet verecekti. Yavuz bu kararlılığına devam ediyordu. Tomiya ile Reinhard bu operasyona katılamadılar. Zaten Marien esirdi. Artık 5 kişilerdi. Karargaha ilerlemeye devam ediyorlardı. Onları hemen Kırmızı takımdan Pedro,Hamadah,Lin,Geremi,Matt ve Kate karşıladı. Adriana ve Illude Vaganova Ivanov yoktu. Onlar Marien'in başındaydılar. İki ekip arasında amansız bir çatışma başladı. Çatışmanın sonunda ise A.N.T.E.B'ten Yiğit esir düşmüştü. Kırmızı takım ise kayıp vermemişti. Çatışma sonunda A.N.T.E.B geri çekilmek zorunda kaldı. A.N.T.E.B karargaha varınca telefon ile arayan Pedro idi.

    Pedro: Yavuz, dinle o A.N.T.E.B midir nedir onun her şeyini adamlarından öğreneceğiz. Bitireceğiz ulan sizi. Buranın tek hakimi biz olacağız. Umutların tükenmiştir. Ama sana bir teklifim var: Adamların karşılığında birimi kapatmanı ve görevinden istifanı istiyorum.

    Yavuz Selim bu sözlerin ardından cevap vermeden telefonu kapattı. Ne yapacaktı ? A.N.T.E.B'e bir isim daha katıldı. Bu isim Sarah Linda idi. Onu ajan olarak kullanmayı planladı Yavuz. Böylelikle Kırmızı Takım karargahına sızabilecek ve adamları kurtarabileceklerdi.

    *BÖLÜM SONU*

    A.N.T.E.B Yiğit'i ve Marien'i kurtarabilecek mi ? Reinhard ölecek mi ? Yavuz Selim görevinden istifa edip, birimi kapatacak mı ? Hepsi ve daha fazlası yarın ki yeni bölümümüzde. Yeni bölüm 17.07.2013 Saat 17:30 da sizlerle.

    1. Bölüm Linki: (http://www.joygame.com/forum/Thread.aspx?t=240687)

    0

    16.7.2013

    Link kopyalandı.
  • kordon38kayseri
    Konu: 0 Yanıt: 2
    0 JFP
    Offline
    Kazanılan Rozetler

    yine başarılı. helal kardes

    0

    16.7.2013

    Link kopyalandı.
  • onuricoxx
    Konu: 3 Yanıt: 7
    -10 JFP
    Hükümdar Kurt
    Offline
    Kazanılan Rozetler

    yine başarılı. helal kardes
    Teşekkürler kardeşim.

    0

    16.7.2013

    Link kopyalandı.