yerde koşma ve takla atmak güzel bir şey ama bun ne oluyo kp le eşek olupta paramı sıçıyoz para sıçan eşekmiyiz bu oyunu arkadaşlarım benden dudu 20 30 kişi seveseve dersem bırakılar bu sizin için nası olur altınla takla ya satın yada 30 kişi aybedin artı arkadaşlarım en iyi arkadaşlarınada söledi girceniz zarar büyük arkadailarım gündü 100 liraua nakit çekiyor bunu ya değerlendindirin yada beni destekleyen varsa bu konuya cevap versin nasıl bir slk lık ben nakit çekiyom bakıyom hiç güzel bişey yok nakitelr birikebiriki sinirimi bozuyor karkaer alıyom fenalık geldi artık ya sözümü dinleyin yada kaybedin siz zarara girersiniz beni destikleyenlerden cevap beklerim::angry::after_boom::after_boom::artist::artist::dizzy::hehe:ngry::angry::angry::angry:
Merhabalar,
Arkadaşlar kurt koşmasının altınla olması imkansızdır. Önüne gelen herkesin alıp oyunun tadını bozmasını istemeyiz değilmi? Daha önce böyle bir konu açıldığından dolayı yetkililer olamayacağını söylemişti.Bencede çok mantıklı 14-15 yaşındaki çocuklarıda düşünmek lazım ama belirli bir kesimi mutlu edelim derkan 30 dan daha fazla oyuncu kaybedebiliriz.