Merhaba Arkadaşlar öncelikle iyi günler.Öncelikle bilgisayarımın özelliklerini söyleyeyim win8 4gb ram ve diğer özelliklerini bilmiyorum biliyorum bu komik birşey olabilir ama bilmiyorum ilk yüklediğimde Wolfteam'ı 3 4 ay oynamıştım sonra sildim aradan 1 2 ay geçtikten sonra tekrar yükledim ama açılmadı ilk verdiği hata Could it not shell diye bir hata veriyordu sonra kurulum yöneticisi tamamlandığında access violation at adress in module hatası verdi sonra tamamen silip tekrar yükledim bu sefer oyun açıldı ıd ve pw imi girdim ve hiçbirşey olmadı ne oyun açıldı nede başka birşey bana oyunu tamamen silip tekrar yüklemem gerektiğini söylediler yaptım bu sefer nedense kurulum yöneticisinde Eyvah hatası çıktı lütfen yardım edin.
Merhaba, öncelikle oyunu bilgisayarınızdan tamamen kaldırın. Daha sonra güvenilir bir virüs programı ile bilgisayarınızı kapsamlı olarak tarayın, bilgisayarınızdaki gereksiz klasör, program vb. ne varsa silin. Oyun yine açılmazsa virüs programını kapatıp deneyin sorununuz çözülecektir.
İyi forumlar dilerim.