Benim banım dün açılması gerekiyordu daha oyuna giremeden 3 aylık yedim ve artık ciddi anlamda sabrım kalmadı çarda o kadar nakit var. Ya benim banımı açın yada benim hile yaptığıma dair bir kanıt gösterilsin. Ben bu oyunu bırakıcam benim hile yaptığıma dair kanıt gösterilirse.
Merhaba.
Destek sistemi bu aralar çok yoğun çalıştığı için en geç 4 iş günü içerisinde cevap veriliyor.Ayrıca talebiniz hemen kapandı diyebilir sizde fakat o taleb incelenmeye alınıyor ve gerekli kanıt olduğunda ise işlem uygulanıyor.Bu yoğunluktan dolayı sizden özür dileriz.Genelde destek birimimiz 24 saat içinde cevap veriyor fakat yoğun çalıştıklarından dolayı zaman bulamıyoruz.Fakat sizlere güzel ve düzgün bir destek sağlamak için elimizden geleni yapacağız.
iyi forumlar.
Merhaba.
Destek ekibi çok yoğun çalıştığından dolayı talebleriniz ertelenebilir.Ayrıca talebiniz açıldıktan sonra otomatikmen kapanıcaktır.Ancak şunu düşünmeyin ilgilenmiyorlar veya bakmıyorlar sanmayın.Kesinlikle ilk olarak inceleme yapıyorlar ve yeterli kanıtınız olduğu müddet gerekli ceza-i işlem uygulanıyor.Ayrıca kanıt ve delil olmadan hiçbir oyuncumuza zaten ceza vermiyoruz.Bize destek olmanız için kanıtlarınızı destek ekibine bildirebilirsiniz.
iyi forumlar.