ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

WİNDOWS 10 TAM EKRAN SORUNU OYUNU Kilitli

• Luchiano
    Konu: 1 Yanıt: 2
    16 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Merhaba;

Bu sorunla ilgili bi çözüm ne zaman bulacaksiniz? 

internette araştirdim cogu kişi kendine göre alternatif çözümler bulmuş durumda bunu bende kendi bilgisayarimda düzelte bilirim ama oyunda ciddi bi gelişim problemi var windows 7 de bile ekran çözünürlügü otomatik düşürüyordu. oyunla ilgili ciddi eksikleriniz var ve hiç bir şekilde bi ilerleme kaydettiginiz yok. Ekrani aşagi alinca kapaniyor oyuna girince yarim ekran aciliyor. Bu kesinlikle şahıslarin bilgisayarlarindan kaynakli bir problem degil. tamamen sizin eksiginiz. az evel forum üzerinde bi konuya denk geldim ve bu sorunla ilgili olarak atilan ticket yaklasık olarak 7 ay önce atilmiş ben windows 10 u daha dün aksam kurdum ve hala ayni sorunlar devam ediyor. 7 ay gibi bi zamanda bu problemi nasil çözemiyorsunuz. bukadar insan bu oyuna para yatiriyor, emek harciyor. Ve sizin verdiginiz cevap üzerinde çalışıyoruz sabrınız için teşekkürler. bumudur arkadaş?

0

6.3.2016

Link kopyalandı.
  • zzznisozzz
    Konu: 0 Yanıt: 1
    3 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

kardeş yazılarını büyültmek istiyorsan googleye yaz yotubede var hiç sorun yok yazı stillerini degiştiryon yazılar büyüyor windows 7 gibi oluor

0

7.3.2016

Link kopyalandı.
  • IByBerko
    Konu: 7 Yanıt: 38
    352 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Bende bu sıkıntıdan dolayı 8.1 pro ya geri döndüm. Win10 performansı gerçekten çok iyi umarım kısa sürede çözülür.

0

7.3.2016

Link kopyalandı.
  • Luchiano
    Konu: 1 Yanıt: 2
    16 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

sorun o degilki ben her türlü ayarlayabilirim. oyunla ilgili hatalarla ilgilenen yok benim derdim bu.

0

7.3.2016

Link kopyalandı.
  • avengers256
    Konu: 138 Yanıt: 1499
    7713 JFP
    Kurt Takımı Elemanı
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe

Windows 10 Uyumluluğu için bir yama gelicektir ancak belirli bir süre veremiyoruz. Proje hakkında yapımcı firma çalışmalarını yürütüyor. Bizim şuanlık size önerdiğimiz sistem windows 7-64 bit'tir. Konu tartışmaya kapalıdır.

Saygılarımızla,
    Wolfteam Ekibi

1

8.3.2016

Link kopyalandı.