Merhaba,
Windows 10 hataları üzerinde çalışmalarımız devam etmektedir. 1. Belirtmiş olduğunuz hata sizin kendi bilgisayarınızdan kaynaklanmaktadır. Bu hata için size birkaç cözüm sunacağım ;
Hatanız :
1.si wolfteam'e girince netim gidiyor(5. 6. denemede açılıyor).
Aşağıdaki adımları sırası ile deneyiniz. Her adımda bir kere oyuna girmeyi deneyin. Oyuna giremezseniz bir sonraki seçeneğe geçiniz.
• Bilgisayarınızı ve modeminizi kapatıp tekrar açın.
• DNS ayarlarınızı otomatik hale getirin (Nasıl yapılacağını arama motorlarında bulabilirsiniz)
• Virüs programınıza Wolfteam'i (wolfteam.bin) güvenli işaretleyin. Bu işlemi başaramazsanız virüs programınızı kapatınız. (Nasıl yapılacağını arama motorlarında bulabilirsiniz)
• Güvenlik duvarı ayarlarını inceleyerek Wolfteam'i (wolfteam.bin) güvenli işaretleyin. Bu işlemi yapamıyorsanız Güvenlik Duvarını kapatınız.(Nasıl yapılacağını arama motorlarında bulabilirsiniz)
• Oyunu Denetim masasından siliniz. Daha sonra Oyunun kurulu olduğu dosyayı tamamen siliniz. Yeni bir kurulum indirip yükleyin.
• Yukarıdaki sıralamayı atlamayınız. Oyun halen açılmıyor ise yukarıdaki işlemlerden birini doğru yapmamış olabilirsiniz.
Oyunu Bilgisayardan Tamamen Kaldırma ve Yeniden Yükleme Anlatımı:
Aşağıdaki maddeleri tek tek uygulayınız.
1-Denetim Masası - Ekle/Kaldır (Program ve Özellikler Win 7 için) bölümüne giderek Wolfteam'i kaldırın.
2-Bilgisayarım/C (Oyunun kurulu olduğu sabitdisk)/Program files/Softnyx klasörünü (Oyunun kurulu olduğu klasörü) tamamen siliniz.
3-
Oyunu indirmek için tıklayın KURULUM YÖNETİCİSİ yardımı ile yeni kurulum dosyası indirin.
4-Oyunu yeniden bilgisayarınıza kurun.
Sorununuza çözüm getirmez ise Lütfen Destek ekibimiz ile iletişime geçiniz.
İyi forumlar.