ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

windows 10 çözünürlük hatası

• blacklive1
    Konu: 3 Yanıt: 5
    51 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

windows 10da alt tab hatası çözünürlük hatası tam ekran hatası alta alınca oyundan atma hatası donma hatası oluyor ve ayrıca artı işareti içersinde ok işareti çıkıyor lütfen ivedi bir şekilde bu sorunun çözülmesini istiyorum. windows 10 çıkalı  tam 9 ay oldu ve siz sayın wolfteam yetkilileri hiç bir düzeltme yapmadınız . lütfen ivedi birşekilde bu sorunların çözülmesini istiyoruz bilginize..

0

21.3.2016

Link kopyalandı.
  • AHTEkibi
    Konu: 1 Yanıt: 35
    205 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Merhaba,

İşletim sistemini değiştirin ve oyunu tekrar yükleyin,
    (Win7 64 - Ultimate yapabilirsiniz)...
    (Olmassa format atın.)

İyi forumlar dileriz.

0

23.3.2016

Link kopyalandı.
  • blacklive1
    51 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

bu yöntemi bende biliyorum söylemenize gerek yok ve ayrıca soruma bir cevap alabilmiş değilim.bu verdiniz cevap sordum sorunun cevabı değil ben sizden windows 10 için uyumluluk yaması istedim bilginize ve en kısa sürede bu yamayı çıkarmanızı bekliyorum saygılarımla

0

23.3.2016

Link kopyalandı.
  • remix5remix4
    Konu: 10 Yanıt: 341
    3056 JFP
    Hükümdar Kurt
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe Zayıf Uluyan

Windows 10 Uyumluluğu için bir yama gelicektir ancak belirli bir süre veremiyoruz. Proje hakkında yapımcı firma çalışmalarını yürütüyor. Bizim şuanlık size önerdiğimiz sistem windows 7-64 bit'tir.

Konu tartışmaya kapalıdır.

0

25.3.2016

Link kopyalandı.
  • blacklive1
    51 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

yaklaşık 10 ay geçti ve siz hala hiçbirşey yapmadınız . ben bu dedinizden şunu anlıyorum belki canımız isterse yaparız diyorsunuz benim sizden ricam en kısa zamanda bu windows 10 uyumluluk yamasını çıkartmanız ve ayrıca siz bu yamayı çıkartmadınız sürece bu konu tartışılmaya mahkumdur.  bilginize saygılarımla

0

25.3.2016

Link kopyalandı.