Bu sözler Danimarkalı Caroline Wozniacki'ye ait.
15 yaşından beri profesyonel oyunculuk kariyerini sürdüren Caroline Wozniacki, kariyerinin Williams'lar kadar uzun olacağına inanmadığını açıkladı.
24 yaşındaki eski dünya 1 numarası, kariyerinde 10 yıl sonrasını göremediğini açıklarken şu sözleri sarfetti: "Hayır, sanmıyorum. Williams kardeşlerin uzun kariyerlerini hayranlıkla izliyorum. Birçok sakatlığı atlatmayı başardılar ve Venus, bir sendrom (Sjögren sendromu: kuru ağız ve kuru göze nedel olan bir hastalık) geçirmesine karşın muhteşem bir tenis oynuyor. Onların bu spor için yaptıkları olağanüstü. "
Serena Williams'la yakın arkadaş olan Caro, sözlerini şu cümlelerle sürdürdü: "Serena'yla konuştuğumda bana, senin yaşındayken ben de aynı şeyleri söylüyordum ama şu an buradayım, diyor. Dolayısıyla şu anda bilemiyorum, belki 10 yıl daha oynarım. Ama şu anda kendimi o konumda göremiyorum".
Şu an Dubai Open'da mücadele eden Caroline Wozniacki, sezona Auckland'de final oynayarak başlasa da Avustralya Açık ikinci turunda Victoria Azarenka'ya mağlup olmuştu. Konuyla ilgili konuşan Caro: "Kendime inancım her galibiyette artıyor. Gerçekten dünyada kaç kişinin önünüzde olduğunun hiçbir önemi yok. Avustralya'da seri başıydım, Azarenka ile eşleştim. Dubai'de de seri başıyım, buradaki rakibim de Stosur oldu. Günün sonunda maçı kazanmış olmam bana güven veriyor."