YIL:2019
YER: WASHİNGTON DC
Dünya her geçen gün daha da değişiyordu. Teknoloji insan hayatını ele geçirmiş ve her geçen gün daha da gelişiyordu. İnsanlık artık bu teknolojiyi ölümsüzlüğü keşfetmek ya da yeni teknolojik biyolojik silahlar üretmek için kullanıyordu. Amerikan hükümetinin yeni projesi ise süper askerlerden oluşan yenilmez bir ordu kurmaktı. Bu ordu sayesinde girdiği tüm savaşlardan başarı ile çıkabilecekti. Böylece ülkenin dört bir yanından en iyi bilimadamları toplanmaya başladı. Hükümet bu proje için yapımı 5 yılda biten Paien tesislerini inşaa etti. Bu tesis en güçlü silahlara karşı dayanıklı bir şekilde yapılmıştı. Bütün ülke hatta bütün dünya bu olaya odaklanmıştı. Herkes sonucu merak ediyordu. Amerika başarabilecek miydi yoksa başaramayacak mıydı ? Bütün bu sorular devam ederken proje başlatılmıştı. Ordu tarafından 5.seviyede korunan bu tesisten çıkış izin verilmiyordu ve bütün bilgiler devlet sırrı adı altında korunuyodu. Başkan sabırsızdı bir an önce bu işin bitmesini istiyodu ve yazılı bir emirle 1 hafta içinde tesise görerek sonucu bizzat izlemek istedi. Böylece bilimadamları çalışmayı hızlandırdı. Amerikan Kara Kuvvetleri bilimadamlarının ve tesisin korunması için 12 kişilik ALFA ekibini görevlendirdi. Bu askerler ordunun en iyi ve başarılı askerleriydi.
24 Nisan 2019 Gece 02.00
Alfa ekibinden 2 kişi olan Christopher Smith ile Reinhard Schneider gece nöbetindeydi. Aralarında konuşuyorlardı ve konu bu projeye geldi.
Chris: Ahbap inanabiliyor musun ? SÜPER ASKER bu adamlar iyice çıldırdı şu görev için seçilmek tam bir delilik düşünsene yenilmez askersin herkesin korktuğu kişi...
Reinhard: Sence gerçek mi ? Yani insan dna sıyla uğraştırmak O'nu kızdıracaklarmış gibi geliyor.
Chris: Bu adamlar ya dünyanın sonunu getiricek ya da değiştirecek bunun bir parçası olmak iyi bişey mi sence ?
Reinhard: Sanmıyorum adamım bu adamlar bizim hayatımızla kumar oynuyolar o yüzden sevinecek bişey göremiyorum
Ertesi sabah bir ekip elinde büyük ağır metal bir çantayla laboratuvara doğru giderler. Fakat hepsinin gözünde bir endişe vardır. Albay yanlarına yavaşça sokulur ve:
-Hadi zeka küpleri kargoyu hemen içeri sokun ve işinize bakın az zamanımız kaldı başkan sonuç bekliyor.
İçlerinden biri heyecan ve korku içinde der ki:
-Ama albay bu iş çok tehlikeli bu kadar kısa sürede kesin sonuç alamayız bu tam bir ....
-(Albay)Bana kelime yapmayın işinize bakın hadi.
Bu konuşma yaşanırken Reinhard ister istemez kulak misafiri olmuştur ama duyduklarına anlam verememiştir. Bu kadar tehlikeli olan ve aceleye getirilmek istenen şey neydi. Akşam olmuştu ve ilk deneme yapılacaktı. Bütün askerler binanın dışına sevk edildi ve sadece bilimadamları içerideydi. 5 dakika sonra binanın içinden gözleri kör edecek bir ışık patlaması çıktı. Kimse buna bir anlam veremedi. Albay alfa ekibini alarak içeri girdi. Fakat içeride öyle bir manzara vardı ki içler acısıydı. Bütün bilimadamları adeta beyinleri alınmış gibiydi. Söylenenlere cevap vermiyolardı vücutlarında kasılma ve titremeler vardı ve hepsini teker teker revire kaldırdılar ama sayım yapıldığında bir tanesi kayıptı. Albay Roswell askerleri yanına çağırdı ve görev dağılımı anlattı.
-Evet beyler bir bilimadamımız kayıp ismi Vlasir Karovin fazla ingilizce bilmez o yüzden krakov ekibini al ve tesiste aranmadık yer bırakmayın.
Krakov: Emredersiniz efendim evet beyler oyun zamanı hadi gidiyoruz.
Albay: Alfa ekibi siz de tesisin etrafında 1 km çapında bir arama menzili kurun 2 şerli gruplar halinde arayın ve sürekli benimle irtibat halinde olun ve çabuk olun hava kararmadan o adamı önümde görücem.
Alfa Ekibi: Emredersiniz efendim hadi 1.2.3 ALFA!!!!