Merhabalar,
Oyunun başlangıç zamanlarında mutasyon olan kurtlar ve counter strike tarzı silahlı bir oyun ilgimi çok çekmişti.Oyun içerisinde online kaldığım zaman normalde bir insanın en fazla 72 saat uyanık kalması benim 1 hafta uykusuz gerçirmemin yanında boş kalır.Oyundaki oyuncular sadece para yatıran her kişi kendini kral sanıyor gibi çok alaycı ve itici tavırlarıyla davranışlar sergiliyorlar,Gelelim oyunu oyun değilde,oyunu kendisi sanan sanal çocuklar kendilerini bir hiç uğruna ağza alınmayacak laflar söylemek onlar için tabi klavye başında kim olsa nasıl olsa beni görmüyorlar beni nerden bilecekler,tanıyacaklar,Yanlış düşüncelerle karar vermek,Kendini bir ayağı çukurda olan insandan farkı kalmaz,Amacım kimseyi kötülemek değil,Benim anlattıklarımın 3/1 anlayabilenlere eyvallah,Anlamayan insanlara söylenecek lafım yoktur.Bu zamana kadar oyun oynayan yaklaşık 13 yıllık online oyun geçmişim olmasına rağmen,Kimi zaman ben bile oynadığım oyunlardan haz alabilmem oldukça düşüktür.Bu nedenle oyunu oyun hayatı hayat olarak bilinmesi gerekli,Zira kimilerine göre oyun hırsı gözlerini bürümüş ve oyundan başka hiç bir sosyal aktivitesi yoktur,Yüz yüze gelseniz konuşmasını bile unutmuştur,İşte zamanı değerli kullanmak bence en güzel karardır,
Benim oyuna ara vermemin amacı oyundaki eskisi gibi haz vermemesidir,Tabi etkinlikleride söylemek gerekli katılım yaptığımız ödüller zamanında gelmiyor .Bazende katılım süresi bitmiştir olarak geri dönüş yapılmasıdır.Sonuç itibariyle ne ödüllere artık ihtiyacım olucak nede etkinliklere.
Benim söyleyeceklerim bu kadar,Veda yani Elveda...;)