48alibey48 dedi ki;TheKaanJoy dedi ki;
Şey yani olmaz mı ? Mümkün bile değilmi :(
Mümkün değil diyemeyiz fakat bence olması zor. Çünkü önceden beri kurtların yetenekleri bu şekilde. İleride bir değişiklik yapılabilir mi? Niye yapılmasın.
Mesela Vahşi Kurt'tan patlama yeteneği kaldırılıp yerine yeni bir yetenek getirilebilir. Tabii ki bunlar zamanla olacak şeyler. Bekleyip görmek lazım :)
Ben öyle düşünmüyorum bu oyunun biraz estetiğe ihtiyacı var yeni mod kurt vb. falan herkes hile küfür uzas aa dan bıkmış kullanıcılar makro f 5 bunlara çözüm yaparken kullanıcıların dikkatini değiştirecek yeni estetik şeylere ihtiyacı var oyunun.Kafes yaptılar ama bence çok tutulmadı.Herkes düşüncesi farklıdır ama benim düşüncem kullanıcının dikkatini değiştirecek kolay yeni estetik şeyler.
Daha çok büyük sorunlarımız varken estetik şeylere karşıyım. yok yeni kurt gelsin yok ölüm sesi ve karakterler değişsin bunlar 2.planda benim için şuan en büyük 1.sorunumuz sayısı gittikçe artan Hile programlarının fixlenmesi 2.olarakda Makro bug,Fiş Çekme, İllegal GP Kasılımı gibi sorunlarla karşı karşıyayız. Bindik bir alamete gidiyoruz kıyamate sözü durumumuzu açıklar nitelikte.Son Karakol sunucusuna bakman dediklerimi anlamana yetecektir.