ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Uzas JCF ve ekipman hakkında Kilitli

  • makeitright
    Konu: 0 Yanıt: 2
    3 JFP
    Sürüye Dahil
    Offline
    Kazanılan Rozetler

    Merhaba öncelikle uzas JCFnin mermisinden yana sıkıntım var çünkü 16 mermi alıyor ve ben 16 mermi ile takla atan setleri öldüremiyorum öldürmemde imkansız mermiler çok dağılıyor saçma olduğu için. Uzas BSG ve DCWnin 24 mermisi bulunmakta JCFninde mermi sayısının artırılmasını istiyorum illa nakitle BSG yada DCW mi almamızmı gerekiyor oyuncuları zaten yeterince soyuyor oyun yönetimi. oyuncu memnuniyeti 0... Uzaslar için eşitlik getirilmesini JCFnin mermi sayısının arttırılmasını ısrarla istiyorum 1 tane normal kurtu öldürdüğümde 2.kurtu öldüremiyorum şarjör değiştirene kadar ölüyorum bundan sadece ben değil diğer oyuncularda şikayetçi... Takla atan kurtlara karşı hiç bir şey yapamıyoruz adam 20li kombo yapıyor ben 1 kişi zor öldürüyorum lütfen bu duruma el atın ya taklacıların gücü düşürülsün yada JCFnin mermisi yükseltilsin...:angry:


    Ekipmanlara 500K altın veriyorum normal kurttan 3 vuruş yiyor bir tane zırh alsam yine 3 vuruş yiyeceğim bu vuruş sayısının 4 e yükseltilmesini istiyorum.. Oyundaki saçmalıklar diz boyu Kağıt üstünde eşit olan 2 tane karakterin birisi kurt avında tek yiyor diğer karakterin 200 canı kalıyor ama ikiside item olarak dayanıklılık olarak aynı bu nasıl bir saçmalık... Birde insan ekipman kağıt üstünde özel karaterin ekipmanından daha dayanıklı fakat özelin karakteri ondan daha dayanıklı oluyor ben kağıt üstünde yaptığım hesapla sizin hesap aynı değil...:angry::angry:

    Not: Umursayacağnıızı sanmıyorum ama yazmak istedim...

    0

    30.9.2013

    Link kopyalandı.
  • kamus1
    Konu: 94 Yanıt: 1247
    8908 JFP
    Kurt Takımı Elemanı
    Offline
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe Zayıf Uluyan

    Merhabalar,

    Umursamazlık diye bir şey söz konusu değil. Her şekilde bu öneri ve şikayetleriniz üst makamlarda tartışılır uygun görülürse hayata geçirilir.

    Bu önerinizi TY_Tigrito'ya ileteceğim den emin olabilirsiniz.

    İyi Forumlar.

    0

    30.9.2013

    Link kopyalandı.