ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Umbrella Corp - Sam'in hikayesi

• dark_13_sector
    Konu: 53 Yanıt: 204
    0 JFP
    Kazanılan Rozetler

Koşudan gelen Sam kaslarını çalıştırmak için 10 kat daha fazla çalışıyordu. Sam aşırı gelişmiş bedeni, keskin zekası ve kickbox yapan babası ile okuldaki kızlar için mükemmel bir erkekti. Fakat sam 25 yaşında başına geleceklerinden haberdar değildi.

10 yıl sonra - Fransa 2035

Sam fransada'ki umbrella şirketine başvuru yapmak için gitmişti. Başvuru odasına girerken bir adam omzuna çarpıp sam'i yalpalattı. İçeriye girdiğinde kırılmış olan cam şişesine aldırmayıp müdüre kayıt için belgeleri evrakları ve geçmişte yaşadığı olaylar ile ilgili olan bir dosyayı gösterdi müdür "işe alındınız" dediği anda sam iyi bir ailenin hayalini kurmuştu bile.

İşin ikinci haftası - Fransa 2035

Rusya'nın şuan saldırı altına olduğunu bilse sam umbrella şirketinin yakınına bile gelmezdi fakat bilmiyordu. İnsanların ne kadar sefil olduğunu veya metroda yaşam sürdüklerini... Tek bildiği iyi bir hayat para gerektirirdi ve umbrella paraya sahipti. Sam müdürün odasına evrakları getirirken deney odasının önünden geçti ilk gün geldiğinde gördüğü gibi bir cam koruyucu vardı. "Garip" deyip içeri girdi. İçeride duyduğu ilk ses bir kurt uluması ve bir ölünün üzerinde yapılan deneydi. Korku içini bastı ve bir soru sordu "Bu cam kırılsa ne olurdu?" orada ki eleman gülerek cevap verdi "Büyük bir ihtimal ile hepimiz 15 gün içinde şu içerde gördüğün eleman gibi olurduk!" diyerek kahkaha attı. Sam korkarak geri çekildi ve "Müdürün odasında bir kırık cam parçası gördüm aynı bu cam gibiydi ilk önce önemsemedim ama burada görünce... Aman tanrım gitmeliyim..." diyerek koşmaya başladı. O sırada acil durum alarmı çalmaya başladı ve her 30 cm kalınlığındaki güvenli kapı kapandı. Asansörler aşağıya indirilip akıllı bilgisayar tarafından kilitlendi. "Personelin yok edilmesine 30 dakika lütfen korkmayın acısız olacak" korku ve dehşetin birleştiği bir anda sam kaslarının genişlemeye başladığını sandı ve öylede oldu vücudu bir şekilde yeni kaslar üretiyor ve bunları maksimum seviyeye getiriyordu. Sam direk tuvalete girdi ve fark etti artık kaslar gömleğini yırtmaya başlıyor ve köpek dişleri garip bir şekilde uzuyordu. Dehşete kapılan sam kendinden geçti...

10 saat sonra - Fransa 2035

Uyku garip bir şekilde sersemletici değildi ama sam sersem hissediyordu. Ağzı 10 - 15 Santim uzamış dişleri bir kurt gibi olmuş hatta kuyruğu dahi çıkmıştı. Sam kalktığı an koşmaya başladı ama bu normal bir koşuş değildi 4 uzuv üzerinde koşuyordu asansör tarafına gittiği an içeri kitlenen personelin yerde yattığını ve beyaz bir gazın odada olduğunu gördü ve garip bir şey fark etti artık karanlık yerler ona aydınlık geliyordu. Sam bu garip güçlerin onu değiştirdiğine inanamıyor ve ailesini düşünüyordu. O anda odanın içinden bir kaç ses işitti kolu kopmuş ve derisi solmuş bir adam sam'e açlık ile bakıyordu gözleri bembeyaz ağzı ise kan gölü gibiydi. Sam korka korka asansöre doğru gidip kapıları zorla açtı merdivenden tırmanmaya başlayan sam arkasında 25 kişinin olduğunu fark etti . Garip bir şekilde ellerini sam'e uzatıyorlar ve kan dolu ağızlarını salya ile akıtıyorlardı. "Aman tanrım filmler en sonunda gerçek oldu ben bir kurt adam onlarda zombi cehennem dünyaya indi!"

Okuduğunuz için teşekkürler büyük ihtimal bölüm 2 olmayacak isteğe göre yaparım belki.

0

15.1.2013

Link kopyalandı.