ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

UltimatePro Çıkmiyor Onca sandık Almama ramen Kilitli

• ZaZaLaR216306
    Konu: 3 Yanıt: 4
    111 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

selamın aleyküm öncelikle bu oyunu yıllardir oyniyorum ama son zamanlarda herşeyi zorlaştırdınız yıllardir para yatirmişim ama karşılığını son zamanlarda alamiyorm ve buda sinir bozucu oliyor yani bir nevi haksızlık oliyor yani kendinizi bizim yerimize koyarsanız durumu çok iyi anlarsınız çünkü Ultimateyi Öyle bir sandığa yerleştirilmişki Full dövme sandığı Silahla alakası yok sandığın İnanın Bu oldu kaçdefa dır böyle oliyoır o silahı çıkarmak şansla alakası bile yok bunu hepimizde biliyoruz ama yazık günah deilmidir ne zor şartlarda para kazanıliyor ve burayada gelip eglenmek zaman gecirmek yerine tam tersi yatırdığım parayla karşılığını alamiyorum buda insanı sinir olmasına neden oliyor ve haksızlık var diyorsun çünkü son zamanlarda zaten nakitlerin fiyatlarını yukseltiniz  bide aldığımız sandıklardan karşılığını alamayınca  ne oliyor siz düşünün yani 
    Gecen senemiydi Ultimate Kp Dükkanındaydı Ne iyidi Yani Eskisi gibi olsa Adeletli Olur Sizlere firik akıl v.b gibi vermek deildir bu bir şikayetimdir bir oyuncu olarak çoğu kişi bu durumdan rahatsızdır bundan haberdar olun diye yazdım Lütfen Yazdıklarımı Oyun üst yetkililere duyurulsun  konuyla ilgilensinler ....???

0

13.4.2016

Link kopyalandı.
  • 48alibey48
    Konu: 201 Yanıt: 1573
    15006 JFP
    Hükümdar Kurt
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe Zayıf Uluyan

Selam ZaZaLaR216306,

Oyunda yapılan 1+@ etkinlikleri zaten bahsettiğin silahın çıkma olasılığını da artırıyor, çünkü bu etkinlikler ile daha fazla kutuya sahip oluyorsun. Diğer bir yandan, oyunda önemli bir güce sahip olan silahların kolaylıkla elde edilemeyeceği de oyuncularımız tarafından anlaşılmış olmalıdır diye düşünüyorum. Son olarak belirtmeliyim ki, bu tamamen bir şans işi, tekrar denemelisin...

İyi forumlar dilerim.

0

13.4.2016

Link kopyalandı.