Merhaba arkadaşlar ben oyuna yeni başladım ve genellikle kurt işgali, S2 gibi kurtlara karşı insan modları oynuyorum ve normal bir kurttan tek yiyorum. Kurtlardan tek yememek için hangi ekipmanları, kurtlara daha çabuk kafa atmak ve daha çabuk öldürmek için hangi silahları kullanmalıyım kısaca S2 ve Kurt İşgali gibi modlarda neler gerekir lütfen yaın yardımcı olun, teşekkür ederim.
Merhaba kardeşim
Nakitle yapıcaksan :
lin meiling al full 900 n lik ekipmanlardan al şapkaya can verenden al.İnsan sgli dövme bul (insan sg insan savunma gücüdür ve % 50 daha zor ölürsün)50 tane fln şans kutusu açınca ayrı yetten sana 1 kaç hak daha veriyo onlarda dövme çıkıyo asalet dövmesi sglidir bundan çıkarmalısın. silah olarak yeni çıkan aaa12 uzaktan ateş ediceksen etsr 1 mc ve yine yakından ateş ediceksen elwrici Mc kullan a
ama diyorsan nakit çekmiyeceğim o zaman 1000 ölmüdrmeye aslan dövmesi veriyorlar yeni çar açtıysan onu alıcıcaksın kırmızaya karakter dizeceksin full 9800 altınlık olarnlardan şimdi silaha geldik c-95 sl ve exk mc ile çok iyi tararsın ama dersenki ben uzaktan oynacağım o zamn esl 8 kullanmanı tavsiye ederim .
Merhaba kardeşim
Nakitle yapıcaksan :
lin meiling al full 900 n lik ekipmanlardan al şapkaya can verenden al.İnsan sgli dövme bul (insan sg insan savunma gücüdür ve % 50 daha zor ölürsün)50 tane fln şans kutusu açınca ayrı yetten sana 1 kaç hak daha veriyo onlarda dövme çıkıyo asalet dövmesi sglidir bundan çıkarmalısın. silah olarak yeni çıkan aaa12 uzaktan ateş ediceksen etsr 1 mc ve yine yakından ateş ediceksen elwrici Mc kullan a
ama diyorsan nakit çekmiyeceğim o zaman 1000 ölmüdrmeye aslan dövmesi veriyorlar yeni çar açtıysan onu alıcıcaksın kırmızaya karakter dizeceksin full 9800 altınlık olarnlardan şimdi silaha geldik c-95 sl ve exk mc ile çok iyi tararsın ama dersenki ben uzaktan oynacağım o zamn esl 8 kullanmanı tavsiye ederim .
Merhaba kardeşim
Nakitle yapıcaksan :
kurt öldürmek için kesinlikle kei 2 t1 px alman gerek al 3 aylık birde tam yükseltme paketi varsa tadından yenmez.tam yükseltme varsa elwrci [size=300]almayın.[/size]
Kardesim suan kurtu oldurmenın bır yolu yok kurtlar asırı derecede guclu herkez ozel oldu sana tavsıyem full kurt oyna en ıyısı o