ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Topkapı Sarayı ve Yavuz Sultan Selim Hakkında Kilitli

  • AmonRa
    Konu: 160 Yanıt: 4028
    -126 JFP
    Hükümdar Kurt
    Offline
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe Zayıf Uluyan

    Merhaba Wolfteam Oyuncuları,

    Biz Joygame ve Wolfteam ekibi olarak tarihimizin çok önemli bir parçası olan Topkapı Sarayı'nı oyunumuza harita olarak getirerek, bunu başka ülkelerde de oynanan Wolfteam oyunumuz aracılığıyla paylaşmayı ve duyurmayı ön gördük.

    Wolfteam bildiğiniz üzere son derece kendisine özgü ve farklı bir hikâye ve yapıya sahiptir. Ayrıca oyun şimdiki zamanda değil, gelecekte geçmektedir. Wolfteam kapsamındaki haritalar veya karakterler sadece esinlenmelerle oluşturulmuştur. Bunların gerçek mekanlarla, kişilerle veya tarihi olaylarla bir ilişkisi bulunmamaktadır.

    Nasıl tarih boyunca Topkapı Sarayı, 1400’lü yıllardan bu yana değişikliklere uğradıysa, benzeri bir senaryo ileri zamanlarda da yaşanabilir diye öykülendirildi ve Topkapı Sarayı, bir Türk Kahramanı olan Yüzbaşı Yiğit Demir ve Eski Şanlı Padişahlarımızdan biri olan Yavuz Sultan Selim (klon) tarafından korumaya alındı. Böylece Wolfetam’deki mekan veya karakterler hikaye edilmiş; geçmişe değil geleceğe dair kurgulardan ibarettir. Bunların tarihi olay veya gerçekler hakkında bir bilgi, eğitim veya iddia içermediği unutulmamalıdır.

    Bu şekilde harita ve karakter konusunda tarihimize ya da kültürel değerlerimize karşı olumsuz bir bakış açısı oluşturmayan, böyle bir gaye gütmeyen ve içerik bakımından da herhangi bir olumsuz unsur veya vasıf barındırmayan bu durumu sizlerle paylaşmak ve konu hakkındaki değerlendirmelerimizi sizlerle paylaşmak isteriz. Wolfteam ekibi olarak oyuncularımızın talep ve hassasiyetlerini her zaman olduğu gibi hem sosyal hem de hukuki açıdan özenle incelemekte ve değerlendirmekte olduğumuzu hatırlatırız.

    0

    25.1.2013

    Link kopyalandı.