ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

The wolfteam 2

  • onur20142014
    Konu: 2 Yanıt: 2
    26 JFP
    Sürüye Dahil
    Offline
    Kazanılan Rozetler

    Yavuz Sultan Selim döneminde Yiğit Demir in kontrolün deki  kurtlarla, Simon Bolivar emrindeki kurtların arasın daki olacak bir savaş tan kimsenin haberi yoktu.

    Daniel Smith bir şeyin peşindeydi ve başardı. Epoxy adlı sıvıyı buldu ve oğlunda denedi oğlu çok olumlu etkiler verdi kurt-insan mutasyonu geçirdi. Daniel Smith epoxynin içine bazı maddeler ekledi ve oğluna içine 2 küp buz attığı attığı epoxyni aşıladı. Ve oğlu buz elli bir kurta dönüştü işler şimdilik yolundaydı ama bir anda bahama ve zombi kurtlarg gelip yıldırım güçlü epoxyni aldılar ve paien labarotuarın yakıp yıktılar.

    Bahama epoxyni simon bolivara teslim etti. Simon yıldırım güçlü epoxyni kendine
    lenjekte etti ve oda özel versiyon bir kurta dönüştü.


    Daniel ve Cristopher smith hemen padişah Yavuz Sultan Selime ve Yiğit Demire
    mektup yolladı. Mektubun cevabı birgün sonra gelmişti. Yavuz sultan selim 2 adamıyla beraber profesör ün yanına geldi. Adamlarının ismi Ateş ve Baruttu.


    Yiğit Demir de gelmişti emrindeki wolfteam üyelerini getirmişti. Hamadah,Adriano,Kate,reinhard hepsi burda daydı. Sıra sıra istedikleri aşılar yapıldı. Sıra Ateş ve Baruta gelmişti. İlk başta iyi gidiyordu ama sonradan aşırı yükleme olunca ateş ve barut 330 canlı oldular sıra adam toplamaya gelmişti askerlere normal epoxyn enjekte edince buz kurt deli kurt gibi kurtlar oldular.Yavuz Sultan Selime enjekte
    etmişlerdi.


    Simonun emriyle Lusian,Asmon,lavithan ve Bahama sokağa çıkıp insanları öldürüyorlardı ve zombi kurt yapıyorlardı savaş için herşey hazırdı sadece petra ya gidilecekti....

    SAVAŞ BÖLÜMÜ 12 TEMMUZ DA FORUMDA

    0

    6.7.2015

    Link kopyalandı.
  • muho66vural
    Konu: 0 Yanıt: 1
    3 JFP
    Sürüye Dahil
    Offline
    Kazanılan Rozetler

    evet sulayman pasa

    0

    6.7.2015

    Link kopyalandı.
  • mertsd23
    Konu: 0 Yanıt: 1
    3 JFP
    Offline
    Kazanılan Rozetler

    og raunen

    0

    5.8.2024

    Link kopyalandı.