ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Tek Bölümlük Macera !

  • johnson_1968
    Konu: 1 Yanıt: 4
    0 JFP
    Offline
    Kazanılan Rozetler

    2 ordu düşünün... Birbirleri ile zıt... Birbirlerine düşman iki ordu. Biri MaviOrdu diğeri ise KırmızıOrdu. MACERA BAŞLIYOR !

    MaviOrdu'nun komutanı olan Cristopher Smith, bir gün orduyu toplamak üzere herkesi merkezi alana çağırdı. Toplantıya tam kadro gelinmesini isteyen Cristopher, Reinhard'ı göremeyince ateş püskürdü. Hep Reinhard ile takılan Duane'ye sordu.

    Cristopher:Nerede bu gerizekalı ? Haberin vardır senin !

    Duane:Gerçekten bilmiyorum komutanım. Haberim yok.

    Cristopher iyice sinirlenmişti. Reinhard'ı aramaya çıktı MaviOrdu. Aradılar aradılar bulamadılar. Tam ümitler tükenirken KırmızıOrdu üyelerinden Hamadah ve Geremi'yi karşılarında buldular. Geremi Cristopher'a Reinhard'ın ellerinde olduğunu söyledi. Ardındanda Hamadah ateş açınca küçük çaplı bir çatışma başladı.

    Cristopher:Bunları atlatırız. Hemen hallediyoruz. Oyalanmak yok !

    Yiğit:Komutan Smith, ekiphanlarımız hazır değil !

    Yiğit bunu söyleyince Cristopher'in tepesi attı. Ekipmansız 4 kişide olsalar tam takım ekipmanlı Geremi ve Hamadah'a karşı koyamazlardı. Kızlar merkezde kalmışlardı. Geri çekilmişlerdi. Merkezde bulunan 8 kişiye fikirlerini sordu:

    Cristopher:Fikri olan var mı arkadaşlar ? Reinhard'ın onların elinde olduğunu bile bile zaman kaybetmemeliyiz !

    Del Riccardo:Benim bir fikrim var: Mesela Marien'i ajan olarak kullanabiliriz. Böylece onların taktiksel bilgilerini, Reinhard'ın durumunu öğrenebiliriz. Tabii Marien'in yanına bir de destek olacak birisi daha lazım.

    Cristopher:Çok iyi fikir ! Bana sorarsanız Marien'in yanında Angela gitmeli. Ne düşünüyorsunuz kızlar ?

    Angela Ve Marien:Bize uyar.

    Planı hemen hayata geçirmek istiyordu Cristopher. Marien ve Angela'ya birer çip takıldı. Hemen KırmızıOrdu'nun merkez üssüne gittiler. Tabii MaviOrdu'nun erkekleri de onları adım adım takip ediyordu. Marien ve Angela içeri girmeyi başarmıştı.

    Marien:Şimdi Komutan Pedro'nun yanına gitmeliyiz. Ondan bütün bilgileri alalım. Göster kendini kız !

    Angela:Elimden geleni yapacağım.

    Pedro'nun yanına giden ikili onu ayartmışlardı. Bilgileri bir bir alıyorlardı. Pedro da çapkın biri olduğundan hemen onlara kanmıştı. Marien Reinhard'ı görmek istediğini Pedro'ya bildirdi. Pedro da hemen kabul etti tabii. Reinhard'ın durumunun iyi olduğuu anlayan Marien ve Angela hemen erkekleri çağırmıştı. Büyük çaplı bir savaş başlıyordu. 6 kişi yola çıkmışlardı. Angela ve Marien de Adriana ve Lin ile savaşıyordu. Pedro ve Hamadah kızlara saldıracak iken MaviOrdu'nun üyeleri olay yerini basmıştı.

    Cristopher:Sonunuz geldi ! Haydi çocuklar ! Savaş bizim olacak !

    Cristopher'in bu sözünün ardından ekibin birazda dengesizi olan Duane hemen atlayınca Geremi tarafından vuruldu. Angela, Lin'i öldürürken, Adriana ise Marien'i öldürmüştü. William'ın kurşunu Yiğit'in omzuna isabet edince MaviOrdu çöker gibi olmuştu. Fakat Cristopher niyetli idi. Önce Geremi, ardından da Hamadah'ın katili olmuştu Cristopher. Angela ise Adriana ve Kate'yi öldürmüştü. Pedro, KırmızıOrdu'nun en güçlü üyesi olan Matt'i devreye sokunca savaşın seyri değişmişti adeta. Pedro yaralı Yiğit'i öldürürken Matt ise Tomiya ile Angela'yı öldürmüştü. Matt'e arkadan sinsice yaklaşan Del Riccardo onu bıçaklamıştı. Sarah ise William'ı öldürmüştü. KırmızıOrdu'da Pedro Sarah'ı ve Del Riccardo'yu almıştı. Cristopher o sırada Reinhard'ı kurtarmıştı. Reinhard kurtulur kurtulmaz Pedro'nun katili olmuştu. Pedro'da ölünce KırmızıOrdu savaşı kaybetmişti. MaviOrdu'da ise Reinhard ve Cristopher dan başka eleman kalmamıştı. Savaş alanından ayrılan ikili bir daha hiç görüşmedi.

    0

    5.2.2013

    Link kopyalandı.