ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Tanrısal Kurt Bahama

• TRHordeicus
    Konu: 240 Yanıt: 311
    3822 JFP
    Sürü Kıdemlisi
    Kazanılan Rozetler
    Zayıf Uluyan

Milattan Önce 2500'lü yıllarda Mısırlıların Yaptığı büyü Bir Piramitte Kralları piramitin içinde özel bir oda istemiştir odanın içinde Dünyada 1 tane olan Ra'nın Sıvısı Vardı Bu Sıvı okadar Güçlüydüki Herkes onun gücünden Korkardı 2009 Yılında Piramiti Bulan Angelo Mao ve Ekibi odayı Açamamıştır açmanın tek yolu oraya uygun bir kurt Eli olması Lazımdı Mao Hemen Dönüşüp kapıyı Açmıştır Ve içerde Ra'nın Sıvısını görmüştür Hemen Gizli Laboratuvara Götürüp Deneylere Başlamıştır Denek 211' adı Peter Dsovreç 21 yaşında bir Subaydır Deneye özel Yapılmış bir Yatakta Ra'nın Sıvısı 4 Farklı Yerden Vücuduna Verildi deney 211' Gözleri Sipsiyah olmuştu Vücudunun her erinden Kan Fışkırıyordu pençeleri çok büyük Dişleri Çok Farklı Güçlü Bir Kurt Olmuştu Kelepçeleri Kırıp Laboratuvarı Yerle Bir Etmişti Kükreyince Her Yerde Şimşekler Çakıyordu Manevraları Taklaları o Kadar Güçlüydü ki Angela Ona Saldırdığında Tek Vuruşla Onu Ağır Yaralamıştı ona Dönüp Ben Ra Tanrısının Habercisiyim Ben Tanrısal Kurt'um !! Dedi ve Labaratuvardan Kaçıp Sector 7 de Gizlenmeye Başlamıştır Kıyamet Yakın olacak.

0

17.12.2016

Link kopyalandı.