ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Talep Kilitli

• legendz02
    Konu: 1 Yanıt: 3
    19 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

merhaba değerli moderatörler ve  oyun  yetkilelieri  attığım  talebe  1 haftadır  yanıt yok,sorunlarımız  var  keyfimizden  sizleri  meşgul etmiyoruz  hakkımız  yendiki talep actık bi yardımcı olun.

0

29.1.2015

Link kopyalandı.
  • shekil00umut
    Konu: 17 Yanıt: 1845
    7217 JFP
    Sürü Lideri
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe

Konunuzu doğru kategoriye açıp sorununuzu net bir şekilde anlattıysanız, 48 saat içerisinde talebinize cevap verilecektir.

İyi forumlar!

0

30.1.2015

Link kopyalandı.
  • legendz02
    19 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Derdimi Nasıl anlatayım bilemedim cash vip launge yerinden aylık kısmına giremiyorum ay dolmadan harcadığım nakitler sıfırlanmış yeni pachden sonra 30 bin nakite tamamlayınca 100bin kp kuponu alcaktım ay dolmadan o ayda harcadığım nakitler sıfırlanmış talep actım bunun icin hala cevap verilmedi nasıl bi talep acmalıyım bu konu için ?

0

30.1.2015

Link kopyalandı.
  • 48alibey48
    Konu: 201 Yanıt: 1573
    15006 JFP
    Hükümdar Kurt
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe Zayıf Uluyan

Merhaba,
    Talebinize 48 saat içerisinde cevap gelmezse lütfen aynı konu ile ilgili olarak tekrar talep göndermeyiniz. Yoğunluktan dolayı taleplere geç cevap gelebilmektedir.
    Eğer talebiniz yanlış kategoride almış ise talebinize cevap veren yetkililer, talebinizin yanlış kategoride açıldığını size söyleyecektir.
    İyi forumlar dilerim.

0

30.1.2015

Link kopyalandı.
  • legendz02
    19 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Hala hiç bi şekilde yanıt gelmedi talepde açmadım bidaha şuan napmalıyım bilmiyorum

0

3.2.2015

Link kopyalandı.