Benim joygamedeki hesabımla ilgili çok büyük bir sıkıntım var bunu joygameye destek bölümünden talep açarak belirttim fakat 48 saat içinde geri dönülecek diye bir kural olduğunu sanıyordum fakat aradan 4 gün geçmesine rağmen hala cevap alamadım ve benim hesabımla ilgili çok acil birşey bu lütfen burdanda bana şartları belirtirseniz yada yardımcı olmak isterseniz çok mutlu olurum.
Saygılarımla
Bakın kardeş benim hesabımın e-posta çalındı ama ben hesaptayım ve bildirim atıyorum e-posta değişimi için fakat 5 gün oldu ve bir cevap alamadım oysaki 48 saat diyorlardı yani böyle şey olmaz çok acill bir konu zaten göründüğü gibi hesabımda herşey vardı ve daha yeni joypara alımı yapıldı. 48 saat diye bekledim ama 5 gün oldu bu kadar olmaz.
fbkorkmaz19 dedi ki;
Bakın kardeş benim hesabımın e-posta çalındı ama ben hesaptayım ve bildirim atıyorum e-posta değişimi için fakat 5 gün oldu ve bir cevap alamadım oysaki 48 saat diyorlardı yani böyle şey olmaz çok acill bir konu zaten göründüğü gibi hesabımda herşey vardı ve daha yeni joypara alımı yapıldı. 48 saat diye bekledim ama 5 gün oldu bu kadar olmaz.