Sürüm Uygun Deil Dedi Ve Oyundan Attı Sunucular Kapalı Gözüküyor
ıyı geceler hep bu saatlerde oyunu kapatıyorsunuz artık sızmı yapıyorsunuz bılmıyorum ama oyun her kapanıp acıldıgında bı dunya hıleler cıkıyor bu oyundan hıle yuzunden cok sıkıldım bı caresını bulun artık bence sızın haberınız olmadan oyunu hekleyıp hıle yapıyorlar yanınızda calısanlar olabılır dıkkat edın lutfen yeter artık bı dunya para yatırıyorum oyuna ama para yatırmayanların elınde herturlu sılah var ayıp ya hakkıyla almayana haram olsun
surumu her degıstırdıgınızde hıle cogalıyor oyuna hıc gırıp bakmıyormusunuz arada bı gırın bakın oyuna heryer hıle kaynıyor artık para yatırmaktan korkuyorum zevk vermıyor herkez hakkıyla kazansın parası olmayan oynamasın arkadas baskalarını da bıktırıyorlar sız bu surumu hep aynı surumlerden yaptıgınız ıcın boyle oluyor degısık surumler kullanınn ılgılenen hıc kımse yok bıseyler yazıyoruz cvp bıle vermıyorsunuz anca gulucuk atıyorsunuz karsınızdakıde ınsan benım yasım 31 zevk alınan en ıyı oyun bu ama hıle yuzunden artık zevk alınmıyor hala bı caresını bulamadınız