Ben 3 Gün Önce E postam Çalındığı için Talep Açtım, Talep numaram :#1832499 budur. Talebime Bakılması için Kaç kere Forumdan Yardım istedim Faket Hiç bir yardım yok. Oyun Hesabım Çalındı. En Geç Yarına Kadar Karakola Gidiyorum Ve Hem o oyun Hesabımı Çalanı Ve Joygame Ekibini Şikayette Bulunacağım. Şikayette Bulunma Nedenim Ben Kaç Kere Forumda Söyledim E postam ÇAlındı Talebe Bakın Dedim Hiç Bir yardım olmadı Kullanıcı Sözleşmesi Gereğince Oyuncunun Haklarında Oyuncuya Yardım Etmek Zorundasınız. Bu yüzden Karakola Gidip Şikayetçi olacağım. Bilginize.
Merhabalar.
Kullanıcı Sözleşmesi 9.6. Maddesi : Kullanıcı, hesaplarının güvenliğini sağlama mükellefiyetlerinden ilk derecede ve doğrudan sorumlu olduğunu; aksi şekilde ortaya çıkan hesap güvenliği problemlerinde Joygame’e karşı herhangi bir talep hakkı bulunmayacağını kabulü ve taahhüt eder.
- Wolfteam sunucularındaki hesapların güvenliği, tamamen oyuncuların sorumluluğundadır. Bu konuda ihmal ve korunamamadan kaynaklanan herhangi bir hak kaybına uğranması durumunda, sorumluluk hiçbir şekilde kabul edilmemekle birlikte, oluşabilecek hasarlar için hiçbir şekilde hesap yedeklemesi veya kurtarması yapılmayacaktır. Oyuncuların böyle bir talepte bulunma hakkı da bulunmamaktadır.
-Hesap Çalıntı Bildirimleri 15.02.2011 (Salı) itibariyle sona ermiştir. Herhangi bir şekilde hesabınızın ikinci kişi/kişiler tarafından ele geçirilmesi/çalınması durumunda, Joygame'de deki sabit e-posta adresiniz sayesinde hesabınızı geri alabilirsiniz.
Not : E-posta adresinize erişemiyorsanız e-posta servis sağlayıcınız ile iletişime geçiniz. E-posta adresinizi yanlış olarak kayıt ettiyseniz veya kayıtlı olan e-posta adresinizi bilmiyorsanız, herhangi bir işlem yapmamız mümkün olmayacaktır.
Saygılarımızla,
Joygame Wolfteam Ekibi.