Nasılsıniz arkadaşlar, oyuna baslama anilarinizi anlatır mısınız :))
2014da basladım lısede ıken. Arkadaslarım cok oynardı sılah ısmı,kurtlardan vs bahsederlerdı benım de ılgımı cektı ındırdım. Bılgısayarım pek ıyı degıldı 2 3 saate ındırdım ve oynamaya basladım. Baktım sarıyor ama tıfıl veyahut oyunun verdıgı sılahlar sarmıyor her gün internet cafeden e-pin alıp eve gidip yuklerdım,otobüs parasını e-pine verirdim,yıllar yılları kovaladı,acıkcası wolfteamı bıraktım cunku herkeste legend sılahlar,eskıden ınsanlar elverıcı ıle kralken sımdı legend veyahut baska seyler geldı. Acıkcası doğruyu soylemek gerekırse oyun para tuzağından başka birşey değil,bir gireyim dedim ve oyun öyle bır hale gelmıs kı herkeste legend sılahlar 300 315lık karakter vs vs bayağı baydı. Hem oyun ıcı sılah hem de eskı havası olmadığı için...
Oyuna başlama anımı anlatım derken çeşit çeşit konulara değindim ama yine de wolfteam gibi insanları bir araya getiren,klanlar sayesınde aile ortamı oluşturan,yeni insanlarla tanışmamızı sağlayan,eğlenceli vakitler geçirmemizi sağlayan bu oyun(wolfteam) elverıcının almanın bıle mutluluk verdiği,chrıstopher gıbı karakterle oynamanın geri döndüğü,herkesın aynı statüde olduğu,savasırken dahı zevk alarak oynadığımız o günlere dönmek dileğiyle.Dönemiyeceğimizi bilmemize rağmen....
İyi Günler Dilerim Wolfteam Ailesi....