ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Sonsuza Dek - Kurtadamların, Ejderhaların ve Mitolojinin Hikayesi!

• 4Revenge
    Konu: 1 Yanıt: 1
    13 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Merhaba değerli forumdaşlarım,
    Tamamen kendi serim olan, hiçbir yerden esinlenmediğim (bu oyun hariç) kaliteli olduğunu düşündüğüm bir hikayeye başlıyorum.
    Haydi bakalım...

"Ve sonra.." Aaron bir kahkaha patlattı. "Ve sonra... Bir... Bir... Bir ejderha görmüş!.. Ha ha ha!.." Bütün kalabalık güldü.
    Barney "Ama gerçekten gördüm!" dedi, "İşte, mavi gökyüzünde uçuyordu! Bir otobüs kadar büyük, geceyarısı kadar siyah!!!"
    Kalabalık gülmeye devam edince başını öne eğdi. On bin kişi onu umursamıyordu. Kalabalığın arasından iri yarı bir adam çıktı ve Barney'in yanına geldi. Barney'in eğik kafasını kendine doğru çevirdi. "Bana bak küçük. Bir daha bizi kandırmaya çalışırsan... Sen şimdi Noel Baba ve geyiklerini de görmüşsündür!"
    Barney "Onlar gerçek değil ki!" dedi.
    "Ya, demek öyle. Noel Baba gerçek değil, ama ejderhalar öyle."
    Kalabalık tekrar gülmeye başladı.
    İri yarı adam Barney'e bir tokat attı.
    O sırada bir ses geldi. "Hey Caleb, başka kim ejderhalara inanıyor biliyor musun?"
    Caleb (İri yarı adam) sesin geldiği yere yöneldi ve o sırada kafasına bir beyzbol sopası yedi. Barney onu kurtaran adama baktı,
    "Dakota! Beni kurtardın!"
    "Evet küçük dostum, seni kurtardım. Haydi ge-"
    Barney çoktan sokağın öteki tarafında yalnız başına oturan bir kadının yanına varmıştı.
    "Peki sen, Adriana, sen de mi inanmıyorsun ejderhalara!"
    "Bak Barney, ben uzun yıllardır özel kuvvetlerde çalışıyorum. Dünyanın en ücra köşelerine gittim. Ama ne bir ejderha ne de başka bir doğaüstü şey gördüm."
    "Lanet olsun."
    Dakota bağırdı "Haydi Barney! Bizim bilmemiz yeter!"
    Dakota Barney'i kucağına aldı ve arabasına bindirip uzaklaştı.
    Barney yanağını tutuyordu.
    "Hala acıyor mu?"
    "Evet."
    Dakota sağ elini torpido gözüne attı ve krem gibi bir şey çıkardı.
    "Al, bunu yanağına sür."
    Barney kremi yanağına değdirir değdirmez yarasının artık acımadığını hissetti.
    "Hey Dakota, nereye gidiyoruz?"
    "Alaska."
    Barney arabadaki GPS'e baktı. Daha uzun yolları vardı.
    Ejderhaları düşünerek uykuya daldı.
    ---

Arkadaşlar bu bölüm bir fragman niteliğindeydi. Devam etmemi istiyorsanız beğenilerinizi ve yorumlarınızı eksik etmeyin.
    Esen kalın.

0

12.8.2014

Link kopyalandı.