ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Son Hikaye!

  • kroaragorn
    Konu: 2 Yanıt: 5
    -170 JFP
    Hükümdar Kurt
    Offline
    Kazanılan Rozetler

    Hikayeden önce bişeyler söyliyim.Bu hikayeyi yazarken köroğlu hikayesinden esinlendim.Köroğlu demiş ya silah bulundu yiğitlik mertlik bozuldu Öyle bişey olcak bu hikayede ve buda woflteam bırakırken yazdığım son hikayem...:(
    Vortexman Efsanenin Sonu
    Öncelikle vortexmanın isminin nerden geldiğini söyliyim.Vortex girdap anlamına gelir girdap geçtiği yerleri silip süpürür vortexman girdap adam demek düşmanını silip süpüren anlamında... İşte hikayemiz!
    Wolfteam oyunun ilk açıldığı zamanlar hiç kimseinin oyundan haberi yokken vortexman oyun başlamıştı ve öyle iyi oynuyordu ki karşısında durcak düşman yoktu.
    Oyun açıldığımdan aylar sonra Sauron isimli biri herkesi öldürüyordu acıması yoktu sinsiydi arkadan çıkıp çok iyi vuruyordu .Vortexmanın hikayesi bu sinsi adamı bıçaklıyarak başladı.Zafer kazanmak için elinden geleni yaptı ilk kd yi öğrendiği zaman kdsine baktı ve 1.19 olduğunu gördü bu üzüntü vericiydi ve bir kaç ay bu üzüntüyle oyunu bıraktı geri döndüğünde oyuncu sayısı artmıştı farketmez adı herkes tarafından duyuşmuştu efsane oyuncu fark etmez.Bu aradan sonra kendini çok toparladı kdsi 2.78 olmuştu rütbesi teğmendi vortexmanın artık jp alamk için hazırdı bir kampanyaya katıldı etsr mc hediye etmişlerdi öyle iyi kullandı ki onu iyi bir klan klana çağırdı vahşi kurt olma görevini verdiler. BÜyük güçte bi klanda 8 v 8 savaşıyorlardı s2 yıkımı 2 tapınaktaydlar. durum 5-5 ti ve vortexman 7 vs 1 kalmıştı adamlar henüz bombayı kurmamıştı umut hale vardı ve b1 tünele girdi 1 vuruşta peneçyi 2sinin kafasından geçirdi vede b1 dütnelin çıkışında 1 kişinin bomba kurduğu diyerlerininde onu korduğunu gördü bomba kurulmadan intiarsal patlamayla 5ini birden öldürdü.(((Bu umut yokken 7 vs 1de zafer kazandım neden Galatasaray reali yenmesin.Galtasaraya başarılar dilerim.))) Vede 6-5 zafer vortexmanın olmuştu yine böyle bir savşata 4 vs 1 hayalet 1 ken bombayı çözüp klan savaşını kazandırmıştı gide gide ünü artmıştı vede birinin ismi kulağına geldi kral kurt lusian.Kurt avı modundda lusianıda bıçaklıyark ismini çoğu kişeye duyurdu.ETSR mc ile karaktersiz 37 li kombo yapmıştı vortexman öyle iyi kullanıyodu ki çıkana kafa atıyordu.Kafa oranı % 52 di.Sonra kurt işgalinde onu gördü farketmez onun çok iyi oynadığını düşnüyodu ama ilk el 4 kişi aldıktan sonra farketmezle yüzyüze geldi fark etemeze 9 vuruş attığı halde ölmemişti vede farketmez vortexmanı öldürdü. Vortexman canı az olan Farketmeze vahşi ile patlayarak öldürdü ve oyundan çıktı . Artık anlıyodu ki Farketmez çok jp almış ve öldürülmez biri olmuştu .Ve birgün gerçek bir profosyonel oyuncuyla tanıştı ismi Gaddar dı öyle iyi c-95 at kullanıyordu ki herkese kafa atıyordu adamın biri ona sen prosun demişti ve gaddarla iyi bir kapıştı etsr mc yi profosyonelce kullanan vortexman zaferi getirmişti.Artık oda biliyordu ki etsr mc yi vahşi kurdu profoyonelce kullanıyordu.Yıllar sonra..
    Yıl 2013 olmuştu yıllar önce vortexmanın başka bir çarı ve ismi vardı hikayeyi vortexman ismiyle anlatıyorum.Vortexman 2013 yılıdan özel versiyonlarla kaışırken birini bıçakladı VEDE 1 asmon artık rakipleri ona kolay geliyodu . Bir gün bir taklacı kurt gelip taklayla onu öldürdü . Bir hilecide gelip onu öldürdü vede bir hediyeye bebesi vortexmanı arkasından öldürdü.
    Efsane artık pes etmişti.Ve şunları söyledi;
    - Ne zaman ki nakit,hile ve nakitli hediyeler bulundu ozaman proluk bozuldu. Oyunu bırakmadan önce kdsi 1.51 di üstdeğmendi.3 te 3 kafa görevi tamamlanmıştı ve bomba kucuydu ve kral kurttu . Vede forma asmon bıçaklama resmini koyunca gerçekten sevindinmi diye yorumlar yapan oldu.Şunu bilsinler ki ben ne onlar kadar hile kullandım nede onlar kadar para verdim bence ben o silahlala ve düz karakterle başarılıydım .Beni bilen bilir . Sağlıcakla kalın arkadaşlar!!!:cry:

    0

    15.3.2013

    Link kopyalandı.
  • kroaragorn
    Konu: 2 Yanıt: 5
    -170 JFP
    Hükümdar Kurt
    Offline
    Kazanılan Rozetler

    Son hikayemi okuduğunuz için teşekkürler!!!

    0

    15.3.2013

    Link kopyalandı.
  • adebayor28
    Konu: 0 Yanıt: 1
    0 JFP
    Offline
    Kazanılan Rozetler

    Beni hatırlamana sevindim.Ben artık kehanet online oynuyorum.Ama sen gerçekten çok iyi bir oyuncuydun ben gaddar bu arada :) onu söyliyimde c-95 i kullanışımdan eser kalmadı yada artık çok iyi silahlar çıkmış aa 12 midir nedir o silah olan kişileri vuramyom zaten etsr olanlardan kormuyom :) dicek bişey yok güle güle kardeşim kehanet online a beklerim.

    0

    15.3.2013

    Link kopyalandı.