ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Sizin şu lanet olası şans kutunuz. Kilitli

  • atiimoloji12
    Konu: 1 Yanıt: 5
    -30 JFP
    Hükümdar Kurt
    Offline
    Kazanılan Rozetler

    BIKTIK. BIKTIK. ŞU LANET OLASI OLİMPİYAT KUTUNUZDAN. BİZ YÜZLERCE LİRA YATIRIYORUZ. SIRF ADAM GİBİ OYNAMAK İÇİN ÖZEL KURT YETENEĞİ ÇIKAR DİYE KUTU ALMIYORUZ. BİZİM RÜTBE ALBAY ADAM TEĞMEN KURT YETENEĞİ VAR YAŞIDA EN FAZLA 13 KALDIRIN ŞU LANET OLASI KUTUNUZU YA DA KUTUNUN İÇİNDEN KURT YETENEĞİNİ ÇIKARIN. SİZ PARA KAZANACAKSINIZ DİYE OYUNDAN SOĞUDUM ARTIK GİREMİYORUM NERDEYSE HER ODA TAKLA BEBEKLERİYLE DOLU. YATIRDIĞIM BİNLERCE NAKİT BOŞA GİTTİ EN AZ 150 LİRA YATIRDIM. DAHA GEÇEN 30 LİRA YATIRDIM.

    KALDIRIN ŞU LANET OLASI OLİMPİYAT KUTUNUZU,KURT YETENEĞİNİ KP YETMİYOR MU? BIKTIM BIKTIIIIIIIIIIIIIIIIIIM S2 OYNANMAZ OLDU ARTIK İNSANVSİNSAN KESİYOR ANCA AMA O MODUDA BEN SEVMİYORUM, BENİM DURUMUMDA OLAN BİNLERCE İNSAN VAR. :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

    0

    21.4.2013

    Link kopyalandı.
  • hikkoman
    Konu: 23 Yanıt: 65
    -88 JFP
    Hükümdar Kurt
    Offline
    Kazanılan Rozetler

    kardeş wolfteam türkiye artık bitmiştir .oyunda kalite diye bir şey kalmadı malesef resmen türk işi oyunun anasını ağlatılar .40 gün girmicem 3 senelik çarım gp düşecek er olarak başlıyacaksın .ders zamanı tatil zamanı ne olacak demk istedikleri şu mecburen girecen yoksa çarın gider şimdi herkez oyunu bırakıyor .çok tanıdığım çarlarını çoktan satmış durumda oyun artık 8 ile 13 yaş aralığında bebelere hitab ediyor.çarını birilerine devret gitsin.

    0

    22.4.2013

    Link kopyalandı.