ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

sıkıcı olmasın Kilitli

• artpopi
    Konu: 1 Yanıt: 4
    28 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

size önerilerim eski wolfteamı istiyorum herkezin karaktersiz olduğu etrafın speciallarla dolmadığı sürekli hediye dağıtılmadı falan birde birsürü karakter versiyonu var bence sadece karakterin bir kendisi birde özel versiyonu olsun ek olarakda aciton movie olabilir ama bu kadar çok şey saçmalık ve uzas da kaldırılsın veyahut çok nadir bulunan bir silah olsun  çünkü kurt avının falan hiç bir zevki olmuyo aaa12 falan bunlar kaldırılmalı biraz oyun zorlaştırılmalı bu kadar çok çeşitlilik kalldırılmalı özellikle şu swatlar falan çok şaçma geliyo insana özellikle benim gibi eski oyunculara insanlar bu kadar güçlü olmamalı kurt avında sadece özel eşya paketi falan bulunanlar dayanmalı çünkü bi müddet sonra oyun çok saçma geliyo adul versiyonlara da çok sinir oluyorum sevdiğim bir savaşçı karakterin garip pozlar verip durması insanı soğutuyo hemde çok ama çok bu kadar şey çok fazla oyuna gelen yeni şeyler oyunun ritmini bozmamalı swatlar falan veya öyle giydirilen karakterler sanki uzay savaşlarını andırıyo benim karakterlerdeki sevdiğim şey mavi takım günümüz askeriyesi kırmızı takım günümüz paralı askerliği falan gibi mesala kurt avınında acayip zorlaşması için şu silahları çıkarın uzası ve şu garip karakterleri özel versiyon ve kendisi yeter çünkü kurt avında kral kurtlara karşıyız mutasyonlarda ölüpte kurt avında yaşamak biraz garip insana bu oyunu sevdiren en önemli mod kurt avı kurtlar daha güçlü olmalı çeşitlik azaltılmalı hediyeler ve etkinliklerde azaltılmalı çünkü oyun sıradan oluyo ve yakında oyunu kimse oynamaz eskiye dönerse benim gibi oyuncularda oynar şuan 8.sınıftayım 5.sınıftaki gibi falan wolfteam istiyorum ben

0

15.7.2014

Link kopyalandı.
  • sardunya2002
    Konu: 212 Yanıt: 1305
    13420 JFP
    Kurt Takımı Komutanı
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe Zayıf Uluyan

Oyun 2011'e kadar böyleydi, sonra bozuldu.

0

15.7.2014

Link kopyalandı.
  • kamus1
    Konu: 94 Yanıt: 1247
    8908 JFP
    Kurt Takımı Elemanı
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe Zayıf Uluyan

Yeni yama bir gelsin sistem otursun o zaman oyuna bir bakın. ;)

0

16.7.2014

Link kopyalandı.
  • artpopi
    28 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

umarım

0

21.7.2014

Link kopyalandı.
  • SerkanBaba5197
    Konu: 2 Yanıt: 711
    7027 JFP
    Sürü Lideri
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe

Kamus bey yeni yama, beklentilerimin çok altında bir şekilde geldi. Ayrıca, logo bile değişmedi hala, ''Av Mevsimi''. -.-

0

22.7.2014

Link kopyalandı.
  • artpopi
    28 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

beklediğimden çok daha berbattı

0

23.7.2014

Link kopyalandı.
  • kamus1
    Konu: 94 Yanıt: 1247
    8908 JFP
    Kurt Takımı Elemanı
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe Zayıf Uluyan

Serkan daha yama bitmedi birçok bu şekilde yama olacak. Yama bu sene bitmiş olacak. :)

0

24.7.2014

Link kopyalandı.
  • SerkanBaba5197
    Konu: 2 Yanıt: 711
    7027 JFP
    Sürü Lideri
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe

kamus1 dedi ki;
    Serkan daha yama bitmedi birçok bu şekilde yama olacak. Yama bu sene bitmiş olacak. :)

Evet, bunu biliyorum. Umarım ilerleyen zamanlarda daha büyük süprizlerle karşılaşırız. :)

0

24.7.2014

Link kopyalandı.