size önerilerim eski wolfteamı istiyorum herkezin karaktersiz olduğu etrafın speciallarla dolmadığı sürekli hediye dağıtılmadı falan birde birsürü karakter versiyonu var bence sadece karakterin bir kendisi birde özel versiyonu olsun ek olarakda aciton movie olabilir ama bu kadar çok şey saçmalık ve uzas da kaldırılsın veyahut çok nadir bulunan bir silah olsun çünkü kurt avının falan hiç bir zevki olmuyo aaa12 falan bunlar kaldırılmalı biraz oyun zorlaştırılmalı bu kadar çok çeşitlilik kalldırılmalı özellikle şu swatlar falan çok şaçma geliyo insana özellikle benim gibi eski oyunculara insanlar bu kadar güçlü olmamalı kurt avında sadece özel eşya paketi falan bulunanlar dayanmalı çünkü bi müddet sonra oyun çok saçma geliyo adul versiyonlara da çok sinir oluyorum sevdiğim bir savaşçı karakterin garip pozlar verip durması insanı soğutuyo hemde çok ama çok bu kadar şey çok fazla oyuna gelen yeni şeyler oyunun ritmini bozmamalı swatlar falan veya öyle giydirilen karakterler sanki uzay savaşlarını andırıyo benim karakterlerdeki sevdiğim şey mavi takım günümüz askeriyesi kırmızı takım günümüz paralı askerliği falan gibi mesala kurt avınında acayip zorlaşması için şu silahları çıkarın uzası ve şu garip karakterleri özel versiyon ve kendisi yeter çünkü kurt avında kral kurtlara karşıyız mutasyonlarda ölüpte kurt avında yaşamak biraz garip insana bu oyunu sevdiren en önemli mod kurt avı kurtlar daha güçlü olmalı çeşitlik azaltılmalı hediyeler ve etkinliklerde azaltılmalı çünkü oyun sıradan oluyo ve yakında oyunu kimse oynamaz eskiye dönerse benim gibi oyuncularda oynar şuan 8.sınıftayım 5.sınıftaki gibi falan wolfteam istiyorum ben