ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

selamın aleyküm Kilitli

• AsLaNBeyWT01
    Konu: 2 Yanıt: 4
    83 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

bugun 3.gün hala bı ses seda yok abilerim kardeşlerim biriniz yardım etmeyi düşünüyormusunuz ?

0

3.11.2015

Link kopyalandı.
  • AsLaNBeyWT01
    Konu: 2 Yanıt: 4
    83 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

hileler oyunun içine ediyorlar zatende.benım sorunum kutularla ılgılıydı dunde yazmıştım belkı hatırlarsınız 3 gün geçti hala bı gelişme yok.eger olmıcaksa gelişme hakkım yenecekse ben konuyu mahkemeye dökecegim açık açık söylüyorum.aldıgım kutular geldı fakat 1+ ları gelmedı

0

3.11.2015

Link kopyalandı.
  • avengers256
    Konu: 138 Yanıt: 1499
    7713 JFP
    Kurt Takımı Elemanı
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe

Merhaba,

Etkinlik süreci içerisinde etkinlik şartlarını doğru olarak yerine getiren oyuncularımıza hediyeleri gönderilmektedir. Lütfen şartları yerine getirdiğinizden ve süreçten emin olarak katılımda bulununuz. Etkinlik dışı alım yapmanız sonucu bu tarz olaylar başınıza gelmektedir. Atmış olduğunuz ticketin cevabını beklemek zorundasınız. Biz forum üzerinden herhangi birşeye karışamıyoruz.

Bilgilendirme : Joygame ve Wolfteam hakkında yapılacak suçlamalarda, kanıtların ve belgelerin gösterilmesi zorunludur. Suçlama iddiasında bulunan şahıslar bu iddialarını kanıtlamakla yükümlüdür. Aksi takdirde ilgili şahsın hesabı, Joygame Forumları ve Wolfteam Oyunu’ndan SÜRESİZ OLARAK UZAKLAŞTIRILIR.!

0

3.11.2015

Link kopyalandı.