Geçen Hafta Çarşamba Günü Oyunu Bırakıp Bir Seyahate Çıktım Ve Dün Geldiğimde Hesabımın 1 Aylık Ban Yediğini Gördüm.Geçen Hafta Hiçbirşey Yokken Neden Oynamadığım Zaman Ban Yedim Böyle Bir Saçmalık Neden Var.Ben Daha Yeni 100 TL`Lik Nakit Yatırmıştım.Ve Ben Bu Oyuna Asla Ama Asla Hile İle Girmedim Girsem Bile Ne SS Ne Bişi Var Ve Ben Oynarken Niye Atılmıyoda Ben Oynamazken Ban Atılıyor OG`Lerin İlgilenmesini İstiyorum...
Kardeşim benimde anlamadığım madem hileyim hani ss hani nerde taramışım ss varmı yok + zaten ben seyahata çıktığımda ban yedim oynarken bi sıkıntı yoktu oynuyodum 98 sayfa hediye vardı 100 tl yatırmıştım hepsi gidecek ya 17 yaşında olduğum için mahkemeye falanda veremiyorum eğer og ler ilgilenmez ise 18 yaşımda halledeceğiç
ben oyun oynarken oyun kapandı ve girmeye çalıştım 10.2.2018 tarihine kadar hesabınız banlanmıştır diye yazıyordu sebebi memory hacker diye yazıyordu.ben hile kullanmadığım halde hileden ban yedim nasıl oluyor anlamadım lütfen banımı kaldırırmısın og abi kaldıdırsan sevinirim