ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

sebebsiz yere ban yedim

• babayialirsinX
    Konu: 1 Yanıt: -3
    19 JFP
    Kazanılan Rozetler

burdan oglere sesleniyorum ben 2-3 hafta önce hileyi bırakıp sildim ve normal bir şekilde oynamaya başladım ama bugün girdiğim 2 hesabımada bir og tarafından hack nedeniyle 10 gün ban atılmış gerçekten anlayamıyorum 2 sinede aynı saatte 1 dakika arayla ban atılması gerçekten benim üzerime mi oynuyosunuz ya ... oyunda çok küfür ederim  banlama nedeniniz buysa anlarım ama o zaman nedene hack değil argo kelime kullanımı yazın daha bugün nakit çektim ks atıyoduk arkadaşlara heryer hack dolu 4-5 yıldız adamlar hack onlar banlanmıyor ben altın kartalım ve kullanmazken banlanıyorum eğer 2 gün boyunca 1 og bile forma gelip ilgilenmiyosa wolfteam bitmiştir 2 gün sonra silerim kurtulurum üzüleceğim tek yer bugün 35 tl nin boşa gitmesi ....

0

1.9.2019

Link kopyalandı.
  • babayialirsinX
    19 JFP
    Kazanılan Rozetler

2 gün içerisinde yanıt gelmiyorsa bugüne kadar yatırdığım tüm para haram zıkkım olsun bir tartışmada gördüm başkası girmiş olabilir felan diyorlar ama ben hesabımı kimseye vermem şifremi sadece ben bilirim ama yinede az önce şifremi değiştirdim bide bugün saat 1:40 ile 3:40 arasında (zamanı tam olarak kestiremiyorum) klan sunucusu 1 oda 45 de oyun atarken hile vardı haykırma ile odada hile olduğunu söylemiştim lütfen onunlada ilgilenin ....

0

1.9.2019

Link kopyalandı.
  • babayialirsinX
    19 JFP
    Kazanılan Rozetler

gerçekten canım çok sıkkın yıllardır oynadığım oyun böyle mi bitecekti hileyi nasıl algılıyosunuz bilmiyorum yada yapabilir misiniz bilmiyorum ama bugün yada bu hafta oynadığım odaları kontrol ederseniz benim hile olmadığımı anlarsınız lütfen birisi ilgilensin şununla

0

1.9.2019

Link kopyalandı.