BEN 15 GÜNLÜK BAN YEDİM RÜTBEMDE DÜŞTÜ YARI YARIYA 10.02.2018 TARİHİNDE ACILACAK DENİLDİ OYUNCU DESTEK BÖLÜMÜNDEN VE GÜN GELDİ 10.02.2018 OLDU OYUNA GİRMEK İSTEDİM GİRMEDEN 2 BAN ATILMIŞ OYUN BANLIDI ZATEN 2 BAN NEDİR YA 3 PARTİ YAZILIM NEDENİ DİYE BAN ATILMIŞ BÖYLE SACMA SAPAN ŞEYLER YAPMAYIN OYUN BANLIDI GİREMİYORUM 2 BAN NE NAKİT YUKLEDİM 50 GÜN BAN BİDAHA YEDİM OYUN BANLI OLDUGU HALDE 30.03.2018 DE ACILACAK ŞİMDİ HAKSIZLIK YAPIYON WOLFTEAM BEN ZATEN İLK BANDA 15 GÜN VE RÜTBE DÜŞUMÜ YASADIM DAHA OYUNA GİRMEDEN BİRDAHA BAN ATILIYOR BEN 2012 DEN İTİBAREN OYUN OYNUYORUM 8 YILIMI VERDİM HİÇYERE KAFADAN BAN ATILIYOR OKADAR HAKSIZLIGI BİLİYOSANIZ BURDADA BANA HAKSIZLIK YAPILDI BEN 15 GÜN BAN YEMİŞİM TAMAM EYWLLAH OYUN AÇILMADAN TEKRAR BAN NEDİR BÖYLE OYUN OLMAZ OLSUN YAZIKLAR OLSUN NE DİYEYİM...
ben 07,12,019 da biri iyi oynadığım için bana küfür etti ve bende bi anlık sinirle ona küfür ettim ve bana 10 günlük ban vermişsiniz bu haksızlıktır ben bu oyunu 6 yıldır oynuyorum lütfen gereğini arz ederim adaletinize güveniyorum oyundaki adım
bendıroemre0 wolfteama girerkenki adım Wtbabawt0233 dür gerekenin yapılmasını arz ederim lütfen