ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Sayın WolfTeam Ekibi

• ZombieWolf01
    Konu: 12 Yanıt: 17
    207 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Sayın WolfTeam Ekibi
       Merhabalar ben ZombieWolfWT bugün wolfteam'a girdiğimde OG'ler bana ban attırmış.3 günlük anlamadım .Hile açmadığım halde neden ban attılar .Zaten WolfTeam artık mahvolmuş her odada hileliler var ama ben hala bunu anlamış değilim hile açmadığım halde (yemmin ederim) ban yedim.KANIT İSTİYORUM.

0

13.7.2016

Link kopyalandı.
  • teogkadir
    Konu: 0 Yanıt: 2
    9 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Öncelikle selamun aleyküm kardeş aynısı bendede oldu 13.07.2016 tarihinde 3günlük ban yadim nedeni hile imiş ben hile gördümmü F9 a basanlardanım hilelere çok duyarlıyım yani ama hile yapmadan ban yemek biraz değişik argo da kullanmam buyüzden kurt koşusunu kaçırdım bana ban veren oyun yöneticisinin derhal görevden alınmasını diliyorum .

0

15.7.2016

Link kopyalandı.
  • teogkadir
    9 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Biz hileden yoksun olduğumuz halde sizde olmayan adaletinizle bu sorunu çözmenizi rica edecem ama zaten 1 gün kalmış onu gidersenizde 15 günlük kurt koışusu kaçtı onu nasıl telafi EDİCEKSİNİZ!

0

15.7.2016

Link kopyalandı.
  • maruf474
    Konu: 0 Yanıt: 1
    3 JFP
    Kazanılan Rozetler

sayin wolfteam ekibi saygilarimla 1 arzüm var 4 saat sonra harca kazan bitiyor alamiyorum lütfen bişey yapin wolfteam ekibi ismi Yalaan4733

0

27.6.2017

Link kopyalandı.
  • sugat700
    3 JFP
    Kazanılan Rozetler

Wolfteam ekibi carim hakksiz yere ban yemistir jollymortal

0

2.7.2017

Link kopyalandı.
  • Yasinkaya3152
    3 JFP
    Kazanılan Rozetler

teogkadir dedi ki;
    Öncelikle selamun aleyküm kardeş aynısı bendede oldu 13.07.2016 tarihinde 3günlük ban yadim nedeni hile imiş ben hile gördümmü F9 a basanlardanım hilelere çok duyarlıyım yani ama hile yapmadan ban yemek biraz değişik argo da kullanmam buyüzden kurt koşusunu kaçırdım bana ban veren oyun yöneticisinin derhal görevden alınmasını diliyorum .

0

31.1.2018

Link kopyalandı.
  • problem20
    3 JFP
    Kazanılan Rozetler

wolfteam bağlantınız şu sebepten dolayı yasaklanmıştır Dormant User Delete  sorunu var yardımcı olurmusunuz???

0

20.10.2018

Link kopyalandı.
  • webci23
    6 JFP
    Kazanılan Rozetler

sn yasin kaya siz oyunu oynadıktan sonra olmuş ben oyunu ilk defa yükledim kayıt oldum giriş yapamadım  bağlantınız şu sebepten dolayı yasaklanmıştır. ''dormant user delete'' hatasını aldım sanırım aktivasyon gerektiren birşey olabilir.

0

19.3.2019

Link kopyalandı.