EK OLARAK:
Ya moderator bey yardimci olun yanit istemiyorum. Ben o kadar seviye atladim ama giremiyorum oyunlara slotlarim vardi o kadar. kanitlayabilirim isim uyumumu cidden. tesekkurler.
Kullanıcı adımı bılıyorum
TC Kımlık goruntusu atabılırım
Oyun ıcı adımı soyleyeyım
Slotlarımdan soz edeyım
Son emaıl adresımı soyleyeyım
Lakın son maıl adresıme erısımım yok
Ya lutfen bırı bırsey yapsın kafayı yıcem
Yıne de mı kurtarılmaz
Not Maıl adresımı ve kımlıgımı ve yenı maıl adresımı kanıtlayabılırım-----------------------------------
Destek sisteminiz var ya o sistem bes para etmez.
2 sene once egitimim sebebiyle sehir degistirdim. Hos, gittigim yerde interneti oyun icin kullanabilecegim bir ortam olmadigi icin birakmak zorunda kaldim.
Mail adresime erisimim yok, sifremi de hatirlamiyorum. Kullanici adim, en son ne zaman nakit yukledigim, hesabimdaki N gibi slot gibi bilgilere sahibim. Destek dediginiz sisteme girip adam gibi yazdim izah ettim durumumu.
Cevaba bak: baska hesaptan degil kendi hesabinizdan talep acin! Dalga geciyorsunuz benimle!?
Derhal bir ust duzey yetkilinin benimle iletisime gecmesini istiyorum. Hesabimi istiyorum arkadas. O kadar para yatirdim ben ona.
Yanit verin.
17.4.2016
48alibey48
Moderatör
[Offline]
Selam XXXXXXII,
Hesap güvenliğini ve gizliliğini tesis edip korumak oyuncumuzun sorumluluğunda olan bir durumdur. Ayrıca, hesabının kayıtlı olduğu e-posta adresini hatırlamıyorsan hesabını kurtarabilmemiz mümkün değil.
İyi forumlar.
------------------------------------
Merhaba XXXXXXII,
Forum kurallarının 9. maddesine göre "forumları kullanırken konular, ait oldukları bölümlere açılmalıdır."
Paylaştığın konu amacına uygun bir kategori altında olmadığı için sana herhangi bir cevap veremeyeceğiz. Yardımcı olabilmemiz için konuyu doğru kategoride paylaşman gerekmekte.
Aynı içeriğe sahip konunu, 'Sıkça Sorulan Sorular' kategorisinde tekrar paylaşırsan sana yardımcı olacağım.
İyi forumlar dilerim.
48alibey48
Moderatör
Merhaba XXXXXXII,
Buraya tıklayıp konu hakkındaki detaylı bilgiyi inceledikten sonra destek sistemimize talep gönderebilirsin.
İyi forumlar dilerim.