ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Sayın Og LeR 5 KeRe tıcket atım destek ekınbe her gun atıyorm Kilitli

• enescan7812
    Konu: 1 Yanıt: 1
    16 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

sayın og ler ve medorotlor oncelıkle selamun aleykum carım 19 gun ban yedı nedenı  ıse  kardesıme carı gırmsıtım ıllage gırmıs baktım ıleggı gırmıs cıktım bende oynadı hemn gırdı  adnı gp bıle almadn cıktım sonra kardesıme dedım cardan cık ve cıktı ben gırıym cara dedım cara gırıyodum ban yemıs nakıtı de ban yemend once ckemsıtım 60 bın joypara yanı oynda 30 bın nakıt  hanı dedım gıbı 5 6 kere tıcket atım destek ekıbne 1  ını bıle cevap yok haksız ban yedım xDarkxMaPPeR ısımlı carım bos yer ban yedi cara bakaırlsın hanı 1 elden fazla oynamıdm bayram geldı nakıt cekcem car yok lutfen sızden rıcam carı acın Lutfen Geerıgını yapın Saygılımla

0

16.7.2015

Link kopyalandı.
  • Arudge
    Konu: 288 Yanıt: 1497
    7641 JFP
    Kurt Takımı Elemanı
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe Zayıf Uluyan

Merhaba,
    Destek Sistemine bir talep açarak o talebe gelecek cevabı sabırla beklemenizi tavsiye ederim ve ilk açtığınız talebin üzerine aynı talepten 3 4 defa tekrar açarsanız bu sizin işleminizi hızlandırmaz aksi taktirde yavaşlatır ve geç cevap verilmesine neden olur.

Haksız kazanç nedeni ile hesap yasaklanması durumunda ise: Oyun içinde Oyun Görevlileri ya da oyuncular tarafından gönderilen kanıt içerikli belgeler neticesinde oyun kurallarını ihlal ettiğiniz tespit edildiği için hesabınız yasaklanmıştır.Cezanız asla kaldırılmaz,bitiş tarihine kadar sabırla beklemeniz öneririm.
    İyi forumlar dilerim.

0

16.7.2015

Link kopyalandı.