ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

sadece öneri Kilitli

• yoruk34
    Konu: 1 Yanıt: 1
    13 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Arkadaşlar su artık hemen üye olma lüksünü ortadan kaldırın bu gibi üyelik yüzünden 5 yaşındaki bile üye oluyor ve önüne gelen hile açıyor böle oldukça siz isterseniz banlayın yeni bir isim tekrar üye olup oyuna kaldıgı yerden devam ediyor  bide bize dedğinniz çok kaliteli bir oyunuz ama bence en kalitesiz sizin oyun önüne gelen üye olup hile açıyor bumu kalite ban yap başka hesapla giriş yap devam hile ye bu kaliteyse  ozaman başka oyunlar sizi çoktan solda sıfır bıraktı oyunun kalitesi oyuncusu ve yöneticisiyle ortaya çıkar bakıyorumki ne yönetim nede oyun kaliteliğini yitirmiş  sizler kaliteli oyun anlayışını çoktan es geçmiş ve hiç bir çaba göstermemekle kararlısınız  internette bir gezin bakalım oyununuz hakkındaki gerçeklere ulaşırsınız kalite oyuncu memnuniyetiyle ölçülür ama sizin kalite anlayışınız cebime giren para gerisi banmı yara diyorsunuz ozaman ne diye parayla karakter alıyorsunuz arkadaşlar herkez hile kullansın  cepten para çıkmasın ne gerek var böle  oyuna  para veren parasının hakkını alamıyacak olduktan sonra  bide yazı yazmmısınız  hackere hapis cezası verildi diye ama  garzetede 10 cu sayfada çıkan bir yazı alakasız   gercekte böle bişey olacak tüm gasteler yazar  hileye son  kaliteli oyuna devam derim ha bu arada bide diyorsunki ss al bize gönder  millet sana ss göndermiş ne yazar sen yasakla o başka hesap açıp gene oyuna devm ediyor yani seni tınlamıyor bile  yazık çook yazık  oyunun adabını bilen yönetici getirin oyun düzgün olsun knayt metin 2 gibi oyununuz sönmek üzere  hile hile

0

5.4.2015

Link kopyalandı.
  • yarensemire
    Konu: 0 Yanıt: 2
    84 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

kardesim cok guzel konusmusun 26 yasindayim cafe isletiyorum tam tamina 4 net bir sekilde ss aldim gonderdim benim musterilerim ayni sekilde o dort kisiyi hala hile kullanirken yakaladilar  yazik ne diyim musteriler gelmez oldu ya oyle kanit videolar koydumki hala kullaniyorlar  yapacak birsey yok bizde bu wolfteam acikcasi ekmek yiyorduk bir calisan olarak ne yazik musteri gelmiyor artik eskisi gibi gelse bile 15 20 dakika oturup kalkiyor

0

5.4.2015

Link kopyalandı.
  • 48alibey48
    Konu: 201 Yanıt: 1573
    15006 JFP
    Hükümdar Kurt
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe Zayıf Uluyan

Merhaba,
    Oyun genelinde hile sadece 15 yaş altı oyuncular tarafından değil, 20 yaş üstü oyuncular tarafından da kullanılıyor. Bu yüzden herhangi bir yaş sınırı koymak doğru olmayacaktır.

İkinci olarak, Wolfteam hacker'ının ceza aldığına dair haberi Milliyet Gazetesi, internet sitesinde yayınlamıştır. Habere gitmek için buraya tıklayınız.

Bir çok oyuncumuzun gönderdiği ekran görüntülerini ve videoları değerlendiriyoruz. Yeterli kanıt teşkil ediyorsa cezayı veriyoruz. Fakat bazı ekran görüntüleri ve videolar yeterli kanıt teşkil edemiyor. Bu yüzden tarafımıza gönderilen her hile bildirimine ceza veremiyoruz.

Ek olarak, hile ile ilgili çalışmalarımız devam etmektedir. Bu çalışmalarda bize destek vermesi amacıyla Wolfteam Anti-Hack Team'i kurmuş bulunuyoruz. Ayrıca, oyuncularımızın daha iyi bir oyun deneyimi yaşayabilmeleri için konu ile ilgili yasal süreçler de sürmektedir.
    İyi forumlar dilerim.

1

6.4.2015

Link kopyalandı.