ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Rütbe düşmesi

• emreyilmaz41
    Konu: 5 Yanıt: 8
    -15 JFP
    Hükümdar Kurt
    Kazanılan Rozetler

Merhaba 

Okulumdan dolayı oyuna giremiyorum kaç ay girmeyince rütbede düşme oluyodu bilgilendirirseniz sevinirim

0

14.10.2015

Link kopyalandı.
  • AntiMediCo
    Konu: 21 Yanıt: 70
    744 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Benim bildiğim 40 gün.

0

14.10.2015

Link kopyalandı.
  • avengers256
    Konu: 138 Yanıt: 1499
    7713 JFP
    Kurt Takımı Elemanı
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe

Merhaba,
    Oyun içerisinde rütbe düşmeşi diye bir şey söz konusu bile olamaz. Şayet Tuğgeneral iseniz ilk 60. içerisinden düştügünüz takdirde karakteriniz g.albay rütbesine geriler.

0

14.10.2015

Link kopyalandı.
  • AntiMediCo
    744 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

avengers256 dedi ki;
    Merhaba,
    Oyun içerisinde rütbe düşmeşi diye bir şey söz konusu bile olamaz. Şayet Tuğgeneral iseniz ilk 60. içerisinden düştügünüz takdirde karakteriniz g.albay rütbesine geriler.

Okuduğum bi konuda rütbe düşmesi varmış uzun bir süre girilmezse, herkes her rütbe için geçerli .s

0

14.10.2015

Link kopyalandı.
  • avengers256
    Konu: 138 Yanıt: 1499
    7713 JFP
    Kurt Takımı Elemanı
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe

AntiMediCo dedi ki;
    avengers256 dedi ki;
    Merhaba,

Okuduğum bi konuda rütbe düşmesi varmış uzun bir süre girilmezse, herkes her rütbe için geçerli .s

Oynamadıgım acemi binbaşı bir hesabım var ve 3 seneden beri rütbesi düşmedi :) yaklaşık 2 seneden beri girmemiştim

0

15.10.2015

Link kopyalandı.
  • AntiMediCo
    744 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

O zaman gönül rahatlığıyla girmemezlik yapabilirm, bilgilendirme için teşekkür ederim :3

0

15.10.2015

Link kopyalandı.
  • FERHAT97970
    Konu: 0 Yanıt: 1
    3 JFP
    Kazanılan Rozetler

yaklasık 3 bucuk aydır oyuna gırmıyordum bırde baktım kı 4 yıldız olan hesabım tek yıldıza tuggenerale dusmus bunun hemen cozulmesını ve rutbemın hemen gerı verılmesını ıstıyorm ben bu hesaba cok emek sarf ettım bır dunya para bagladım gırmedım dıye gıremedım dıye bunu yapmaya hakkınız yok sorunun bır an once cozulmesı talep edıyorum aksı takdırde gereklı yerlerde ve sosyal medyada bununla ılgılı bır suc duyurusunda buluncagımı bılmenızı ısterım. ıyı calısmalar

0

10.9.2020

Link kopyalandı.