ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Renbil Kahramanları 6. Bölüm - Büyük Zafer

  • xgalankral
    Konu: 11 Yanıt: 66
    1088 JFP
    Sürüye Dahil
    Offline
    Kazanılan Rozetler

    6) Çok ilginç şeyler olmaya başlar. Gökyüzünden; içinde yeni çıkan elektrik silahı ile kötüleri öldüren insanların olduğu, uçan tanklar gelmeye başlar. Herkes şaşırmaya başlar. Hökdiğ Vistor'a "bu da ne?" diye sorar. Vistor da "Bilmiyorum ki, acaba bu uçan tanklar ve içindeki insanlar kim!" diye cevap verir. Daha sonra Vistor tankın içindeki kişileri süper zihni ile görmeye çalışır, kendini çok zorlar ama başaramaz. 
    - Bir B ile C planı yapmalıyız. Yoksa bunların kim olduğunu öğrenemeyiz. Sence ne yapmalıyız Vistor?
    - Bence uçağın içine girmeliyiz veya onların tüm kötüleri öldürmesini beklemeliyiz. 
    Ama kötüler 1057 kişi kalmıştır. 528 kişi iyileri öldürmeye çalışırken, 528 kişi de uçan tankı düşürmeye çalışıyordur. Kalan 1 kişi de ne yapabileceklerini düşünüyordur ama son kalan 508 iyi Vistor'un emriyle savunmadan çıkıp saldırıya geçiyorlardır. 

    Herkes birbirini öldürüyordur ama bu sefer iyiler daha şanslıdır. Kötüler uçağı düşürememiş veya oyalayamamışlardır. Uçan tanklardaki elektrik silahıyla eteş eden kişileri vursalar da onların gövdesi olsun, başı olsun her yerini koruyan koruma giysileri vardır. Çelik yelek veya zırhdan çok daha güçlüdür. İyilerin sayısı 395 kişi kalmıştır ve kötülerin sayısı da 522 kişiye düşmüştür. Kötüler son anda durun derler.
    - N'oldu ne istiyorsunuz yoksa bizden korktunuz mu?
    - Beraberlik teklif ediyoruz.
    - Yok ya! Siz, biz mola teklif edince kabul ettiniz mi sanki! Ölün hepiniz!
    - Tamam siz bilirsiniz, bu savaşı biz kazanacağız. Hiç şansınız yok.
    - Üç saniye sonra savaş başlayacak. Bir, iki ve üç!
    Tekrar savaş başlar ve herkes taktiklerini kullanır. Kötüler bir kişiye 5 kişi dalarak şanslarınız arttırır. İyiler savaşın kazanılması için fedakarlık yapıp kendilerinden daha güçlü kişileri vurulmasın diye korurlar.
    Kötüler iyilerin etraflarını sarıp 4 bir yandan dalarlar. İyiler de BostKen (Ölümcül Zafer) bombası atıp kendilerinden de 80, karşı takımdan da 80 kişi ölmesini sağlar. Sayılar çok azalmıştır! İyiler 70, kötüler ise iyilerden daha az olup 45 kişiye düşmüşlerdir. Kötüler bu sefer: 
    - Bizi öldürmeyin. Pes ediyoruz.
    - Mizren için sizi öldüreceğiz!
    - Dur Hökdiğ ne yapıyorsun? Benim gibi ceza mı alacaksın?
    - Vistor unuttum, doğru. Teslim olan kişi öldürülemez.
    - Tamam hadi. Gidin.
    - Dur bir dakika onların gitmesine izin verirsek savaş bitmez ki! Kaybederiz.
    - Olamaz!
    Kötüler bu fırsattan yararlanıp iyileri aniden öldürmeye başlarlar. Hökdiğ tam vurulacakken bir kahraman kendine yakışır bir şekilde, Hökdiğ'i düşünerek önüne atlar ve kurşun da Hökdiğ yerine ona gelir.
    - Hökdiğ dikkat etsene! Vurulacaktın. O olmasaydı belki savaşı kaybedecektik. 
    - Aniden saldırdılar. Ne yapabilirdim ki?
    İyiler çok sinirlenir ve Vistor hayatının en büyük çığlını atar. Onlara doğru koşmaya başlar ve vurulmasın diye sürekli kıpırdar. Çok hızlıdır. Kötülere yaklaştığında da hepsinin üstünden atlar ve arkalarına geçer. Kötülerin yarısı öne, yarısı arkaya bakıyordur. İyiler hem önden, hem de arkadan daldığında kötüler ne yapacaklarını bilemezler ve daha hızlı ölmeye başlarlar. Kötülerden son 1 kişi, iyilerden de son 100 kişi!
    Vistor da şu sözü eder: "Baksana sen bana, böyle olacağını biliyordun. Neden savaşa kötü olarak katıldın da bizden katılmadın? Beni zorladılar diye yalan atma!"
    - Siz hile yaptınız. Bu uçan tanklar gelmeseydi kazanıyorduk görmediniz mi?
    Vistor ve Hökdiğ aralarında konuşup bunun gerçekten de bir hile olduğuna karar verirler ve savaşı kaybetme cezası alacağız diye korkarlar. Ama son kalan kötü buna dayanamaz ve, "şimdi beni vuracaksınız demi?" der. İyiler cevap vermeden kendini vurur. Geriye son bir soru kalmıştır. Bu uçan tankların içinde kimler vardı? 

    Uçan tanklar yavaş yavaş inmeye başlarlar. Daha sonra kapılar açılmaya başlar. Bütün iyiler dikkatli bir şekilde ve merak içerisinde uçan tanklara bakıyorlardır. Hepsinin kapısı açılır ama ne görsünler? Hepsinin içerisinden SayhVan (SaynVan yöneticisinin yardımcıları) ve birinin içinden de Saynvan yöneticisi (SaynKor) çıkar. Vistor özel düşünme yeteneğini kullanır ve çok güçlü bir şekilde düşünür. Bu SaynVan'ların en başından beri kötü olduğunu anlar ve bağırır. "Bunlar en baştan beri kötüymüş!" SaynVan'lar 98 iyiyi öldürür ve geriye sadece Vistor ile Hökdiğ kalır. 
    - SaynKor sana inanamıyorum!
    - Şimdi istesem seni tek parmağımı hareket ettirerek bile öldürürüm.
    Vistor ve Hökdiğ birbirlerine bakarlar. Gerekenin bu ülkenin zaferi olduğunu düşünürler ve kendilerini öldürünce ne olacağını hiç düşünmezler. Emin bir şekilde ışın patlayıcısının düğmesine basarlar ve hem kendilerini, hem de SaynVan'ları öldürürler. Savaş iyilerin zaferi ile bitmiştir. Artık kimse savaş başlatamaz. Hiçbir kötü olsun veya iyi olsun savaşçı kalmamıştır ama en az 1000 yıl daha savaş olmaz. Herkes mutluluk içinde Renbil kahramanlarını hatırlarlar.

    1

    3.10.2014

    Link kopyalandı.