ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Renbil Kahramanları 5. Bölüm - Savaş Başlıyor

  • xgalankral
    Konu: 11 Yanıt: 66
    1088 JFP
    Sürüye Dahil
    Offline
    Kazanılan Rozetler

    5) Gemiyi süren kötülerin bir adamıdır ve yanındaki kişi de ona silah doğrultmaktadır. Hemen kaçayım derken arkasından biri çıkar ve kafasına çok gelişmeyen bir tava vurup bayıltır. Onu bağlarlar. Vistor çok zeki olduğu için beynine sinyaller gelir. Hökdiğ'nin yakalandığını öğrenir ama nerede olduğu çok karışık olduğu için çözemez. Hökdiğ'i kötülerin yanına getirirler.
    - Söyle bakalım sizin planınız ne, diğerleri nerede?
    - Söylemem!
    - Tamam şuna 2 tokat atın yine konuşmazsa acımayın, öldürün. Zaten işimize yaramaz. Onların hepsi yok olacak.
    - O zaman öldür, hadi öldürsene!
    Kafasına silah doğrulturlar. Tam ateş edecekken bazı sesler gelir. Ve bir parıltama ortaya çıkar. Kendi kendine bir hazine oluşur. Kötüler bunun ne olduğunu anlayamadığı için açarlar ve hazine hepsini içine çeker, sonra da parçalayarak dışarı atar. Hökdiğ'nin gücü de daha da artmıştır, 2 katına çıkmıştır. İpleri bir hareketiyle çözer. Vistor'ların yanına gider ama herkes birbirini öldürüyordur. Olamaz, savaş başlamıştır! Savaş yıllar boyunca devam eder.

    Yıl 10628. Artık yepyeni yapay zekalı robotlar, nükleer bombalar, ultra menzil ve donanımlı füzeler, silahlar çıkmıştır. Kimse tahmin bile edemez. Yerler çok değişmiştir. Savaş için farklı taktikler gelişmiştir. Herkes iyice korkmaya başlar ama Vistor, Hökdiğ ve Mizren kendilerine, kahramanlığa yakışır bir şekilde cesurca savaşırlar. Mizren kendinden korkmayarak birden gitmeye başlar.
    - Dur mizren nereye gidiyorsun?
    - Bu zafer bizim!
    Son sözü bu olur ve elindeki tüm bombaları atar. 47 kişi ölür. 2 silahındaki tüm mermileri kafalarına atar. Bir 103 kişi daha ölmüştür ama geriye ölmeyen 1822 kötü, 509 iyi savaşçı kalmıştır. Mizren en büyük gücü olan feda gücünü kullanır.
    - Dur Mizren yapma!
    Mizren kendini 322 kişi karşılığında feda eder. Artık kötüler 1500, iyiler de 508 kişi kalmıştır. 

    Bütün iyiler Mizren'in kendini feda etmesine çok üzülürler. Savaşmaktan çok yorulduklarında da iyiler mola teklif eder ama kötüler kabul etmez. İyilerin sayısı da iyice azalmaya başlamıştır. Her bir kötü öldüğünde üç tane de iyileri öldürüyorlardır. Yenilmek üzerelerdir. Yapacak hiçbir şeyleri kalmamıştır. Bir kişi daha kendine güvenerek lazer silahı ile taramaya başlar ama sadece 5 kişiyi öldürebilir, sonra kendisi de vurulur.

    0

    2.10.2014

    Link kopyalandı.