ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Renbil Kahramanları 4. Bölüm - Tanışma

• xgalankral
    Konu: 11 Yanıt: 66
    1088 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

4) Savaş, yavaş yavaş yaklaşıyordur. Ordu neredeyse hazırdır. Yıl 1504 olmak üzeredir. Ordunun son 3 hedefi kalmıştır. O hedefleri de şunlardır:
    1. Bir gözetleme makinesi kurup onları hem uzaktan vurmak, hem de yerlerini tespit edip ona göre savaşçı göndermek.
    2. Bazı robotlar hazırlayıp onlarla Renbil Çağı'nı oyalamak.
    3. Yeni, daha gelişmiş ve çok sayıda savunması olan bir İmparatorluk Kalesi'ne yerleşmek.

Tabi ki Hökdiğ ve Vistor bunları öğrenememişlerdir çünkü o yakaladıkları kişi de bunları bilmiyordur. Ama Vistor ve Hödiğ de kendilerini geliştirmek için herkesi toplarlar ve işe koyulurlar. Onlar da yeni silahlar, makineler, daha gelişmiş kaleler hazırlamaya başlarlar. Onlar bunu yapıncaya kadar kötüler işlerini bitirmiştir. Bir tane adamları tam önlerine bomba atmıştır. Bomba patlamak üzeredir ama görünmez bomba olduğu için nerede olduğunu göremiyorlardır. Çok korkarlar. O sırada birden başka bir kişi gelerek o bombayı atanı, attığı bombanın üstüne koyar ve bomba patlayınca sadece o bombayı atan kötü ölür.
    - Sen de kimsin yeni bir kahraman mısın?
    - Yok yok, ben bir kahraman değilim. Sadece iyilere yardım etmeyi seven bir yardımcıyım.
    - Bombayı nasıl gördün ve onu nasıl yakaladın?
    - Eskiden kahramanın bir alt seviyesi olan Mizren bölümündeymişim ve bu güçleri kazanmışım.
    - Kendi kendine nasıl Mizren oldun ve bunu nasıl biliyorsun?
    - Bana Renbil ordusu söyledi.
    - O da kim, bizim çağımızdan mı bahsediyorsun?
    - Hayır. SaynVan yöneticisinin gerçek adı Renbil'dir. Sizin çağınızın adı da mı Renbil?
    - Evet. Bu nasıl tesadüf.
    - Peki ya senin adın ne?
    - Benim adım bilinmiyor siz bana Mizren diyebilirsiniz.

Mizren ekler: Ayrıca bir hazine bulmamız gerekiyor. 
    - Ne hazinesi?
    Tam söyleyecekken gökyüzünden bir uzay gemisi düşer.
    - Evet bu gemi bizi hazineye götürecek.
    Gemi hareket etmeye ve gitmeye başlar. Hemen Hökdiğ geminin üstüne atlar ve gider. Vistor ve Mizren orada kalır. Vistor hazineyi bul der. Gemi çok hızlı bir şekilde hazinenin olduğu yere doğru gider. Ama Hödkiğ içinden bu gemiyi kim kullanıyor diye düşünür ve girip bakar. Ne görsün!

0

2.10.2014

Link kopyalandı.
  • 05458493485
    Konu: 0 Yanıt: 1
    3 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

rghwrh

0

27.12.2014

Link kopyalandı.