ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Renbil Kahramanları 3. Bölüm - Çağ Değişimi

  • xgalankral
    Konu: 11 Yanıt: 66
    1088 JFP
    Sürüye Dahil
    Offline
    Kazanılan Rozetler

    3) Arkalardan bir sesler duyulur ve baktıklarında; en son kalan Yıkıcı Renb vahşisini görürler. Bu kişi 521 yılından beri olan en kötü kişidir. Hatta artık vahşi bile demeye başlamışlar. Herkes kaçmaya başlar. Vistor ve o diğer kahraman tanışmıştır. Güçlü olan kahramanın adı Hökdiğ'dir. Yıkıcı Renb onlara doğru bir yok etme topu fırlatır ve top çok büyüktür. Bütük bölgeyi havaya uçuracaktır. Ama Vistor cesurca davranıp kendini feda eder. Hökdiğ'nin önüne atlayıp bütün herkesi kurtarır. Yıkıcı Renb de bu kadar yeter der ve kaçar. Vistor ölmüştür. Artık sadece Hökdiğ kalmıştır. 

    Yıl 1503. Artık hiçbir şey olmuyordur. Ama bir gün Hökdiğ'nin etrafını 2 kişi sarmıştır. Biri Hökdiğ'i tutar, biri de gücünü emmeye başlar. Arkadan Renbil kağıtları atan biri gelir. Bu, evet bu Vistor! Vistor o kötülerin İkisini de öldürür.
    - Ama bu nasıl oldu?
    - Bilmiyorum nasıl olduysa kendime geldim. Biz şu anda hangi çağdayız?
    - Hala Esintili Güneş.
    - Hayır! Artık bundan sonra Renbil Çağı!

    Yeni çağ ile birlikte yeni bir ordu oluşmuştur. Kötüler kendileri için bir birlik kurmuştur. Bu birlikte artık yeni çıkan silahlar, yeni çıkan patlayıcı atma aletleri kullanan kişiler vardır. İyilerin işleri çok zordur. Bütün kötüler kendilerini geliştirmeye başlarlar. Vistor ve Hökdiğ silahlar almaya çıkan bir kötüyü yakalarlar ve konuşturma odalarına atarlar. Ona vururlar, konuşturmaya çalışırlar, ama o konuşmaz. Ne yaparlarsa yapsınlar konuşmuyordur. Artık sinirlenip kafasına metal çekiciyi yerleştirler. Metal çekici insanın neresine yerleştiyse o yerini içine çekip acı içinde en geç 1 saatte öldüren bir alettir. Kötü yine konuşmaz ve:
    - Zaten eğer beni öldürürseniz konuşturacak kimse bulamazsınız. 
    - Ben bunun aklına girip her şeyi öğreneyim!
    - Evet nasıl olsa bu önemli bir durum ve eğer bunu yapmazsan herkesin sonu gelecek.
    - Tamam o zaman yapıyorum.
    Vistor bütün bilgileri öğrenmiştir. Onların planı yeni silahlar ve patlayıcı atanlar alıp bu kurdukları ordu ile ikiye bölünmek ve iki yerden birden saldırarak hepimizi yok etmek der. Hemen o konuşmayan kötüyü öldürürler. İşleri çok zordur.

    Çoğu yerleri tuzaklarlar ve onların planlarını gerçekleştirmelerini engellemeye çalışırlar. Bir yere saklanırlar ve onlar tuzağın üstünden geçerken tuzağı çalıştırıp üstünden geçenleri yakalarlar ama bu iş bir veya iki kişiyle olmaz
    derler. Herkesi durdurmaları çok zordur.

    0

    2.10.2014

    Link kopyalandı.