2) Vistor artık özel gücünü kullanması gerektiğini düşünür ama onu göremediği, o sadece gölge olduğu için aklına çok şey gelmez. Daha sonra da "cesaretin varsa karşıma çık!" der ve gölge de güler.
- Hahaha. Çıksam da çıkmasam da beni yenebileceğini mi sandın?
- Eğer kendine güveniyorsan çıkarsın!
Gölge çıktığında inanılmaz büyük bir kişi gelir ve Vistor hemen beynine elektrik vermeye başlar. Gölge ben o kadar çabuk ölmem derken ölür. Ama Vistor hemen, aniden ortadan kaybolur. 1 saat sonra Vistor'un kaybolduğunu öğrenirler ve her yerde aramaya başlarlar ama bulamazlar. Vistor gücünü yine kötü yerde kullandığı için SaynVan Yöneticisi tarafından cezalandırılıp kimsenin bilmediği ve bulamayacağı bir yere ışınlandırılır. SaynVan ondan güçlerini almaz ama cezasını çekmek için en az 500 yıl daha burada olacağını söyler.
Yıl 794. Vistor ortalıkta yokken artık yaşadıkları yer kötü kişiler ve kötülükler nedeniyle yok olmak üzereymiş. Bütün herkesi öldürüyorlarmış. Ülkeyi yeni birlik ele geçirmeye başlamış. Vistor yokken 688 yılında Esintili Güneş adındaki bir çağa geçiş yapmışlar. Bu çağda artık yeni yapılmış sığınılacak yerler, düz bir tahta (yollarda gitme aracı) insanların yaşamak için yedikleri daha güzel kemikler, dağlardan akan ve içilebilen maddeler, koşuşturma alanları yapılmış. Yıl 792 olduğunda da artık çok daha fazla gelişmeye başlamışlar.
Kötü insanlar son kalan insanları ve kendi yaptıkları her şeyleri, her yerleri yok ederken birden küçük bir insan düşmüş. Bu kişi düşer düşmez her yer sallanmış. Bütün kötü insanlar ona saldırmış ama düşen kişi tek parmağıyla hepsini parçalara ayırmış. Hemen yanına gidip sormuşlar:
- Kimsin?
- Beni Vistor gönderdi. Ben de en güçlü kahramanım.
- Vistor ölmedi mi?
- Hayır o yaşıyor.
- Şu anda nerede?
- Söyleyemem.
- Boyunuz çok kısa değil mi?
- Boyum kısa olduğu için gücüm ve dayanıklılığım çok fazla. Ama çok hızlı olduğum söylenemez.
- Ne zaman kahraman oldunuz?
- Ben bile unuttum ama galiba 3 yıl olmuştur.
Konuşmaları bittikten sonra cezası bitmiş Vistor gelir. Ben bir suç işlemiştim ama bu ilk ve sondu!