ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Rashid Neo Hakkında SORU Kilitli

• KazıklıBey
    Konu: 6 Yanıt: 10
    114 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Ben bi videoda gördüm rashid'in zıplayıp sağ klik vuruşu yani güçlü vuruşu 330'a tek mi atıyor ? yada 250 canlılara ?

0

8.1.2016

Link kopyalandı.
  • avengers256
    Konu: 138 Yanıt: 1499
    7713 JFP
    Kurt Takımı Elemanı
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe

Malesef öyle bir damage yapılamaz. İzlediğiniz kişi muhtemelen arka planda hile çalıstırıyor olabilir ve bununla beraber kendini ifşa etmiş. Videonun linkini bekliyorum.

0

8.1.2016

Link kopyalandı.
  • KazıklıBey
    114 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Biaxe diye birinin videosu onun youtube videosunda karşı takımda mavi takımda dövmesiz saladdin neo kullanan kişi hem dövmesi olmamısına rahmen 330 canlı  set'e 3 vuruş attı.Videonun linki https://youtu.be/3wGnKkNixRg?t=5m33s NOT:Direk 05:34'cü saniyeden başlar. Canlı karakter dövmesiz sağ klik attı videonun başlarındada pek belli olmasada vuruşları x2 hilesine benziyor (Rashid neo demişim kusura bakma.) 06:35 kesin kanıt zaten.

0

8.1.2016

Link kopyalandı.
  • KazıklıBey
    114 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Abi Bide canı 250 gözükmüyor 200 gözüküyor.Videoda dikkatli izlersen görürsün.Karakter hack mi ne öyle birşey sanırım.Ben eminim kesin hile.

0

8.1.2016

Link kopyalandı.
  • KazıklıBey
    114 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

06:35 Kesinlikle bak abi unicorn sete tek vuruş attı.Asıl kanıt bu saniyede.

0

8.1.2016

Link kopyalandı.
  • avengers256
    Konu: 138 Yanıt: 1499
    7713 JFP
    Kurt Takımı Elemanı
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe

Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.Gerekli incelemeler yapılacaktır.Bu inceleme sürecinin ardından tarafımızca şekillenecek olan karara göre gerekli işlem uygulanacaktır.

İyi eğlenceler.

0

9.1.2016

Link kopyalandı.