ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Rapçı Pedro Bölüm 1

• ThEArOund67tane8
    Konu: 94 Yanıt: 528
    -10 JFP
    Hükümdar Kurt
    Kazanılan Rozetler

Pedro bir gün savaşmaktan sıkılmıştı ne yapacağını düşünüyordu ilk önce boxcu olmak istedi gidip box eldiveni aldı ve bir box turnuvasına katıldı turnuvada karşısına çok şişko bir adam çıkmıştı pedroya bir koymuştu pedro kanlar içinde yere yapışmıştı sonra pedro hemen kalkıp elwrcisini çıkarıp adamı tarayıp gebertti sonra izleyicileride öldürüp oradan ayrıldı Pedro düşünüyordu düşünüyordu aklına Rapçı olmak geldi! Acaba sesim kötü mü dedi ve denemeye karar verdi hemen christopher'i evine çağırır ve derki:Bak kıristopır ben rap söylicem sen sesim iyimi kötümü değerlendirecen Christopher:Tamam hadi söyle
    Pedro:Evet Evet yeah yeah yeah benim adım pedro baby baby yeah yeah cebimde tabanca yeah yeah bana artistlik yapan çok yapıpta ölen çok yeah yeah yeah baby kurtlara tek atarım ben yeah yeah yeah alırım elwriciyi yeah yeah yeah bir vuruş nakavt yeah yeah yeah kurtlar bana karşı yeah yeah deaglemi çıkarıp sıakrım yeah yrah kurtadamlar ve insanlar kimi nakitli kimi nakitsiz yeah yeah benden yakışıklı yok yeah yeah havalıyım yeah yeah headshot her vuruşum yeah ismim pedro yeah yeah cebimde tabanca karizmamla çizerim kurtları yeah yeah yeah baby benim adım pedro baby
    Pedro'nun rapı bitince baktığında christopher yerde uyumaktadır birden bir silah sesi duyar
    1.Bölüm Sonu

0

12.1.2013

Link kopyalandı.
  • joygamekinq
    Konu: 1 Yanıt: 5
    0 JFP
    Kazanılan Rozetler

Hikaye güzel ama cümleleri biraz fazla yazmıssın dahada cok uzattırmak için

Saygılar,
    İyi günler,
    İyi forumlar.