ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

​Ramazan Pidesi Tadında Fırsatlar! Kilitli

  • FableEdgar
    Konu: 390 Yanıt: 392
    5961 JFP
    Sürü İzcisi
    Offline
    Kazanılan Rozetler
    Zayıf Uluyan

    Artık #wolfteamemaniyok!




    Ramazan’da Wolfteam’de 7/24 etkinlikler seni bekleyecek. İftara ayrı pastırmalı kaşarlı pide tadında etkinlik ve kampanyalar, sahura ayrı kaymaklı ekmek kadayıfı tadında etkinlik ve kampanyalarla tamamlanacak!

    Yeni silahlar, gelişim puanınıza nitro taktırıp uçurtacak etkinlikler, tüm dükkanlarda birbirinden özel indirimler ve çok daha fazlası Wolfteam’de olacak!

    İşte Ramazan’a özel kategori kategori etkinlikler ve kampanyalar!


    Varan 1;
    %300 Gelişim Puanı (Yanan Bonus) , Kıdemli Yüzbaşı

    Oynadığın her saatte üç saat oynamış gibi gelişim puanlarını kapmaya hazır mısın? Ayrıca 800 düşmanı yenip, hızlı bir şekilde Kıdemli Yüzbaşı rütbesine erişme imkanın da olacak!


    Varan 2;
    Tüm dükkanda %70 indirim, EDS ve VIP’de %50 indirim, Premium Dükkan 2500 Nakit

    Şimdi Premium dükkana eskisinden çok daha ucuza girebilir, özel indirimler sayesinde dilediğin ekipmanlara çok daha uygun fiyattan ulaşabilirsin!

    Varan 3;
    Sahura Özel: Skorla Kazan Etkinliği, Oyun Zamanı Etkinliği, Kutularda 1+25 kampanyası

    Sahurda Pideden Çok Wolfteam’e Yüklen! Oyunda uzun süreler kal, skorları yap ve yaptığın skor ve süreye özel silah, ekipman ve dövme kazanma fırsatlarını kaçırma. Ayrıca 1+25 kampanyası sayesinde içlerinde Olimpiyat Kutusu ve Ekipman Kutusu’nun da yer aldığı belirli kutulardaki fırsatı yakalamalısın! 1+25’lerde %70 indirim de cabası olacak!

    Varan 4;
    Her Pazar “Yıldız Savaşları Paketi”, Her Pazartes&Çarşamba mini efsane paketi, Her Salı&Perşembe Karakter Paketleri verilecek (yalnızca günün en şanslı kişisine :))

    Varan 5;
    Süresiz Eşyalar Kampanyası

    Bu Eşyalarda Limit Sizsiniz! VIP aylık bölümüne girip 2 Milyon N harcayan kullanıcılar, içlerinde GW-106, WX-1, PI8S, Spear ve EM-202 eşyalarının yer aldığı “SÜRESİZ” eşyaları kapacaklar! Unutmayın! Süresiz eşyalar, Wolfteam’de bir ilk!

    Varan 6;
    Günlük Süreli ve Süresiz Etkinlikler

    Günün şanslı kişileri şimdi süreli ve süresiz paketleri kapacak! 100 TL’ye kadar harcama yapanlar, içlerinde MSD-90 GL, KEI-2 T1 Flame’in de yer aldığı 180 günlük paketi kapma fırsatını kazanacaklar. 100 TL ve üzeri harcama yapanlar ise GW-106, WX-1, PI8S ve Spear’ın içinde bulunduğu süresiz paketi kapma fırsatı bulacaklar!
     
    Varan 7

    31 Temmuz'a kadar sürecek olan Rütbeni Bileceksin etkinliğiyle muhteşem hediyelerin sahibi olabilirsin. Acele et ve bu fırsatı kaçırma!



    Varan 8

    Ramazan boyunca K-Paketler seni bekliyor! Her güne özel bir K-Paket ile gücüne güç katmak senin elinde!



    Varan 9

    Ramazan boyunca Joygame Fırsat Kafe ve Wolfteam Kafe Plus sistemlerinde bulunan kafelere özel +%20GP ve Altın özelliğini +%30GP ve Altın’a çıkardık!

    3

    16.6.2015

    Link kopyalandı.